Kalėdinių istorijų metas | Diena.lt

KALĖDINIŲ ISTORIJŲ METAS

Sumuštiniai, dešrelės, obuoliukai ir raštelis, dar antklodė. Tokį kuklų kraitį naujam gyvenimui gavo mergytė, kuriai (jei tikėtume tuo, kas nurodyta prie vaiko paliktame laiške) per Kūčias turėtų sukakti dveji. Akivaizdžiai per maža savarankiškam gyvenimo keliui.

Gimdymo namų gyvybės langelyje (gerai, kad ne šiukšlių konteineryje ar pusnyje) mažylę palikęs asmuo laiške tikino nenorįs, kad vaikas augtų netinkamoje aplinkoje, kur tvyro psichologinis smurtas, alkoholis, nepriteklius. Be to, šeimoje mažylė esą nėra mylima, tad jai bus geriau bet kur kitur, tik ne namie, ne su mama, ne su tėčiu ar seneliais.

Melodrama vainikuotą pirmadienį keitė antradienis, kuris savo žanru pranoko bet kokius, net siaubo filmų mėgėjų lūkesčius.

Beveik kalėdinė istorija, labai tikėtina – su gera pabaiga. Taip prasidėjo dar viena advento savaitė, laukiant Jėzaus ir mergytės iš gyvybės langelio gimtadienių.

Bet melodrama vainikuotą pirmadienį keitė antradienis, kuris savo žanru pranoko bet kokius, net siaubo filmų mėgėjų lūkesčius.

Pradžioje buvo gautas pranešimas apie šaudynes Vievio seniūnijoje, kur viešoje vietoje vyras nušovė žmoną, sužeidė podukrą ir nusišovė pats. Regis, kas gali būti dar baisiau? Pasirodo, gali.

Vilniaus rajone psichikos liga sergančiai pusamžei moteriai tuo pat metu kilo agresijos priepuolis. Padėti atvykusius medikus ligonė pasitiko kastuvu, kliuvo ir GMP automobiliui, ir žmonėms. Moteris pati kvietė policijos pareigūnus, nes jai regėjosi, kad namą apsupo netikri policininkai-žudikai.

Iškviestų pareigūnų laukė tikras mūšis dabar jau su peiliu ginkluota namo šeimininke. Policininkams nepadėjo nei dujos, nei elektros prietaisas, nei teleskopinė lazda, tik – pistoletas. Po penkių šūvių tragedija baigėsi, bet adventas dar nesibaigė, tai ir kelia didžiausią nerimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS