Malonė Bateriui ir Bredui | Diena.lt

MALONĖ BATERIUI IR BREDUI

Kol gatvėje netoli premjero namo už Vyriausybės pinigus plušo darbininkai, skubėdami, kad ji būtų laiku padengta nauju asfaltu, protestuodami vilkikų vairuotojai sunkvežimiais suko ratus sostinėje inscenizuotose Lietuvos transporto sektoriaus laidotuvėse, tarsi antrindami ūkininkams, vis statantiems žalius kryžius pakelėse

Šie, reikėtų suprasti, savo verslus jau pakasė, todėl ir kryžius iškėlė, kaip visa ko kančių ir pabaigos ženklą. Amen.

Kantriausi šitoje ašarų pakalnėje, pasirodo, ne mužikai, anot plėšikėlio Tado Blindos, o ponai iš valdžios.

Štai kad ir į skandalus įklimpęs susisiekimo ministras J.Narkevičius, kurį parlamentarė A. Armonaitė ragina trauktis, arba jam Seime bus surengta interpeliacija.

Kantriausi šitoje ašarų pakalnėje, pasirodo, ne mužikai, anot plėšikėlio Tado Blindos, o ponai iš valdžios.

Anot kito seimūno J. Sabatausko, "reikia gelbėti patį J.Narkevičių nuo J. Narkevičiaus", nesgi esą ponas daro jau ne šiaip klaidą po klaidos, "o eina jau kaip sniego kamuolys, tuoj bus sniego lavina".

 Tado Blindos, o ponai iš valdžios.

Išvaikyta nepriklausoma Lietuvos pašto valdyba, fiasko ir gėda komandiruotėje Abu Dabyje, vakarienės už pavaldžių įmonių pinigus, piktnaudžiavimas Seimo viešbučiu, o ir dar spėjamas brakonieriavimas.

A. Armonaitės įsitikinimu, tai – visiškas dugnas, "kurį pasiekęs ministras turi būti patrauktas".

Tačiau J. Narkevičiui tokie priekaištai – kaip nuo žąsies vanduo. Jis daro, ką nori. Pats taip sakė. Ir jokių malonių iš nieko jam nereikia, kaip kokiam Baltųjų rūmų Padėkos dienos kalakutui.

Beje, Amerikoje šiandien kaip tik ir švenčiama Padėkos diena, per kurią tradiciškai vakarienei bus patiekiamas keptas kalakutas.

Džiugu, kad dviem sparnuočiams iš Šiaurės Karolinos – Bateriui ir Bredui pasisekė labiau, nes prezidentas D.Trumpas jiems suteikė "visišką ir absoliučią" malonę. Tiesa, nepraleidęs progos pašmaikštauti, jog demokratai jį kaltina per dideliu nuolaidžiavimu kalakutams.

Teigiama, jog abu paukščiai likusį savo gyvenimą praleis viename ūkyje Virdžinijoje.

Malonė visada maloni, ypač pasmerktajam. Iki metų galo liko 33 dienos.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

lkauniete

pasislykshtetinas komentuojantis apderge "Kauno Dienos" puslapi [gal tam baisuokliui ishtikro,,tarp koju krize??? ! taip biauriai rasyti fuuuu-tipelis… O kas del autores -----tai labai fain ;viskas kaip YRA!! grazi moteris ---grazus straipsnis ,,,ramus ir prieshsventinis su amerikietishku kalakutu jumoru ...

ar tu Astute ar kokia kita

lyberastine vaggina aukstom temom su apatinem lupom cepsi ...rezultatas tas pats ..visi didely deda ant tokiu vyzu......

,,Tiesai''[?]

Tai ir pasakyk,kuris.Kad Pranskietis taip apsikakotų kaip Narkėvičius,tikrai nepastebėjau.Atrodo,vienintelė jo bėda,kad nepataikauja visagaliui apsimėšlinusiam Karbauskiui.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS