Nusivylimas teisingumu | Diena.lt

NUSIVYLIMAS TEISINGUMU

Policininkai visi yra skirtingi. Tokią išvadą padarė atlikėjas Selas po dar vieno susidūrimo su kelių eismo patruliais ir nakvynės areštinėje. Ir dar pridūrė, kad "yra žemo intelekto žmonių, kurie vaikšto su ginklais ir elektrošokais". Reikia suprasti, kad pastarasis dainininko kontaktas su pareigūnais naujos raiškos neįgijo.

Viskas vyko kaip įprastai: jie sustabdė, jis sustojo, išlipo, nustebo, pamatė, paklausė, tada pasakė (neaišku, jis ar jie?), bet turbūt riebiai, ir prasidėjo. "Buvo ašarinės dujos, buvo smaugimai." Taip teigia Selas, nors jį sustabdęs policininkas vėliau prisipažino, kad norėjo tik "ramiai pašnekėti". Apie ką? Neturi svarbesnių reikalų. Taip galvoja Selas.

Visa laimė, kad lietuviška scenos žvaigždė pripūtė nulius, ir dar garantavo, kad nei kokaino, nei heroino, kaip visi kalba, jo kraujyje nebus. Ir ačiū Dievui. Bet vis tiek laukė nakvynė daboklėje, ir viskas dėl to nelemto policininko noro pasišnekėti.

"Buvo ašarinės dujos, buvo smaugimai." Taip teigia Selas, nors jį sustabdęs policininkas vėliau prisipažino, kad norėjo tik "ramiai pašnekėti". Apie ką? Neturi svarbesnių reikalų. Taip galvoja Selas.

Nors anokia čia nešlovė ta areštinė. Štai bemaž tuo pat metu pareigūnų nemalonėn pateko ir dar viena garsenybė – skandalingasis prancūzų aktorius Gerard'as Depardieu, kuris buvo sugautas Prancūzijoje, neblaivus vairavęs motorolerį. Nors tas girtumas buvo tik simbolinis (0,4 promilės), jis prisipažino, kad išgėrė du (turbūt didelius) bokalus alaus. Po tiek Selas būtų daugiau pripūtęs. Nieko nepadarysi, ne ta svorio kategorija.

Bet nusivylimas teisingumu abiejų vis tiek daugmaž vienodas. Areštinėje, laukdamas draugų, aktorius burnojo, jog pirmenybę teikia Rusijos prezidentui VVP ir nebenori būti prancūzu. Šis jam iš tiesų yra suteikęs Rusijos pilietybę ir Gerard'as kuriam laikui netgi buvo atsikraustęs į savo naująją tėvynę, bet per ilgai ten neužsibuvo, kaip, beje, ir Baltarusijoje.

Ir suprantama, išsiblaivai ir užmiršti visas pritaukštas nesąmones.

O štai Selo situacija kita, kai sustabdė, jis buvo blaivus, bet, sako, su telefonu rankose, gi tai esą nėra tas pats, kas du bokalai alaus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

BBD

Taijis tą telefoną iškėlęs laikė, kad matėsi.

Taigi

Selas senai pasižymėjęs ir dar ieško teisybės

SUSIJUSIOS NAUJIENOS