Pilki atspalviai | Diena.lt

PILKI ATSPALVIAI

Prieš dešimt metų pasirodžiusi šeimininkių vadinamoji pornoknyga "Penkiasdešimt pilkų atspalvių" buvo itin geidžiama Valentino dienos dovana. Erotinį romaną apie studentės ir milijonieriaus aistrą graibstė – jo parduota daugiau nei knygų apie Harį Poterį.

Pandeminio Valentino laukiamiausiųjų dovanų viršūnėn, kaip skelbia apklausos, užkopė romantikos ilgesys. Labiau už erotinį masažą dabar daugelį pradžiugintų galimybė pavakaroti ištrūkus iš karantino aptvarų. Tų masažų izoliacijoje jau tiek būta, kad iš artumo daugiau bėdos nei naudos.

Per karantiną gerokai padaugėjo smurto prieš moteris atvejų, išaugo besikreipiančiųjų Pagalbos moterims telefonais skaičius – tai tik keli mūsiškės meilės pilki atspalviai.

Per karantiną gerokai padaugėjo smurto prieš moteris atvejų, išaugo besikreipiančiųjų Pagalbos moterims telefonais skaičius – tai tik keli mūsiškės meilės pilki atspalviai. Suskaičiuotume ir iki 50. Nuotolinės meilės metai atskleidė, kaip smarkiai padaugėjo romantinio sukčiavimo atvejų – vadinamosios finansinės apgavystės, kurių taikiniu tampa lengvatikės moterys. Artėjant Valentino dienai, policijos pareigūnai įspėja jas būti itin budrias – tuomet prisiveisia apsimetėlių pažinčių portaluose. Nuo meilaus susirašinėjimo prasidedantys santykiai neretai išauga iki apsikeitimo intymiomis nuotraukomis ir baigiasi šantažu pervesti pinigų. Seniausios pasaulyje profesijos gerbėjai ir savo noru negaili patuštinti piniginių – neseniai elitinė plaštakė viešai prisipažino uždirbanti 7 tūkst. eurų per mėnesį. Štai kiek meilės atspalvių mūsų neknyginėje tikrovėje...

Beje, apie knygas. Netiesa, kad skaitantis pasaulis pametė galvas dėl erotinių fantazijų. Perkamiausia knyga po Biblijos išlieka 1936 m. sukurtas Margaret Mitchell romanas "Vėjo nublokšti". Pulitzerio premija įvertinta Skarletės O'Haros ir Reto Batlerio meilės istorija virpina širdis ne mažiau nei Romeo ir Džuljetos. Žmonėms reikia meilės. Tikros. Ir tas jausmas – labai į sveikatą, nes, pasak mokslininkų tyrimų, meilė stiprina imunitetą. Nors Valentino diena vadinama studentų švente, mūsų kultūros svetimkūniu, švęskite kas tik norite – kad ir kasdien. Juk dabar visiems taip reikia gerų emocijų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS