Vaistai nuo žagsėjimo | Diena.lt

VAISTAI NUO ŽAGSĖJIMO

Pirkėjas visada teisus?

Pilietis X žiemos pirmosiomis dienomis susigundė „Telia“ pasiūlymu nudžiuginti save Kalėdų dovana – televizoriumi. Užsisakė. Kurjeris Y jau po dienos pristatė dovaną į kaimą Z ir įteikė piliečiui X dovaną. Šis išpakavo. Bet. Įjungti prietaiso nepavyko. Neveikiantis. Pasitaiko. Nieko tokio, jei aptinkama, kad prekė brokuota, per vieną darbo dieną galima jos atsisakyti. Pakanka tik telefonu pranešti „Telia“ konsultantui.

Pilietis X kantriai 45 min. laukė, kol atsilieps kas nors, nes visi konsultantai buvo užimti. Pagaliau vienas atsilaisvino. Konsultantas C iš karto pasiūlė pasiguglinti ir pagal internautų patarimus susireguliuoti pačiam televizorių. Pilietis X žagtelėjo. Jis gi nieko apie televizorius neišmano. Tada konsultantas C bandė įkalbėti pirkėją kreiptis į garantinio aptarnavimo centrą. Pilietis X dar kartą žagtelėjo. Kodėl ne pardavėjas, o pirkėjas turi rūpintis nuo pirmos sekundės neveikiančiu prietaisu? Tačiau „Telia“ atstovas į jokias kalbas nesileido.

„Telia“ atsiuntė grasinamo turino laišką: pilieti X, nesumokėsite už televizorių, kurio neturite, apribosime jums paslaugų teikimą.

Paaiškėjo, kad pilietis X ne toks jau ir lojalus, nors „Telia“ paslaugomis jau naudojasi visus 25 metus. Pareikalavo pokalbio su kokiu aukštesnes pareigas užimančiu konsultantu. Konsultantė D akimirksniu problemą išsprendė, užregistravo dovanos grąžinimą ir pasiūlė įsigyti kitą. Pilietis X taip ir padarė.

Kurjeris Y vieną televizorių pasiėmė, kitą atvežė. Visi būtų ilgai ir laimingai šventę. Bet. „Telia“ atsiuntė sąskaitą už abi dovanas. Paskambinus telefonu „Telia“ konsultantė E ramino, kad vadovybė per dvylika darbo dienų priims sprendimą, ar perrašyti sąskaitą. Pilietis X negalėjo patikėti savo ausimis. Kalėdos – ant nosies, o skola – ant sprando. Nulėkė į „Telia“ saloną, ten konsultantas M patvirtino, kad „problema“ užregistruota, paaiškino, kad už grąžintą daiktą mokėti nereikia ir dėl to nebus taikomos jokios baudos ar sankcijos.

Trečiąją šių metų dieną „Telia“ atsiuntė grasinamo turinio laišką: pilieti X, nesumokėsite už televizorių, kurio neturite, apribosime jums paslaugų teikimą. Pilietis X nebedrįso žagsėti.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Vila

Is kokio cia absurdu teatro? Todel as niekada neuzsiimu su tais pasiulymais. Jei man ko reikia,einu i parduotuve ir renkuosi.m Netikiu as tom geredarystem - nuolaidom ir pan.

Anonimas

taaaaip,,taaaaip,,,daromi pinigai[[[apgaule],,,kuomet esi profanas ,,,o labai nori ;money,money,money;;ach tie money,money....

Artūras

Taip pat elgiasi ir ESO, Ignitis, visi banginiai, nes pavieniai skruzdėįliukai, vadinami piliečiais, jiems nieko nereiškia

SUSIJUSIOS NAUJIENOS