Apklausa: beveik visi rusai pritaria Krymo aneksijai | Diena.lt

APKLAUSA: BEVEIK VISI RUSAI PRITARIA KRYMO ANEKSIJAI

Didžioji dauguma rusų pritaria Ukrainos Krymo pusiasalio aneksijai ir nemano, kad Rusija pažeidė tarptautinius susitarimus, kai ėmėsi veiksmų 2014 metais, rodo nepriklausomos apklausos rezultatai, kuriuos paskelbė „The Moscow Times“.

Agentūros „Levada Center“ apklausos duomenimis, 86 proc. respondentų pritaria aneksijai, 71 proc. respondentų nemano, kad veiksmai buvo neteisėti, ir tik 9 proc. atsakė, kad tai neteisėta.

Rusija 2014 metais aneksavo Krymą, o netrukus Rytų Ukrainoje prasidėjo karas tarp Ukrainos kariuomenės ir Rusijos remiamų separatistų.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

>alvydas

vyzotas suski, i birbyne dabar duot ar veliau?

Alvydas

Greitai ir прибальтику paimsime ir 99 procentai rusu prabalsuos už tai kad jie teisėtai susigrąžino

Anonimas

Niekas Krymo neaneksavo, o susigrąžino, kas visą laiką priklausė. Va nei Mėmėlis, nei Heydekrugė su visu Memelgebietų niekada Lietuvai nepriklausė. Dėdė Josifas geranoriškai padovanojo. Nemėgstate šito prisiminti, oi kaip nemėgstate. Taip kad , okupantai, grąžinkite Vokietijai tai , kas jai priklausė 800 metų ir nekiauksėkite. Nes atplauks naujas vokiečių kancleris karo laivu ir nuolankiai išsinėšdinsite iš ten , kaip 1938 metais...net kompensacijų nedrįsit paprašyti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS