Armėnijos premjeras telefonu kalbėjosi su V. Putinu dėl padėties Kalnų Karabache | Diena.lt

ARMĖNIJOS PREMJERAS TELEFONU KALBĖJOSI SU V. PUTINU DĖL PADĖTIES KALNŲ KARABACHE

  • 5

Armėnijos ministras pirmininkas Nikolas Pašinianas trečiadienį telefonu kalbėjosi su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu dėl padėties Kalnų Karabache, pranešė jo biuras.

„Ministras pirmininkas Nikolas Pašinianas telefonu kalbėjosi su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu. Buvo aptarta padėtis Kalnų Karabache“, – socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė armėnų premjero spaudos sekretorė Nazeli Baghdasarian.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

gėda...

Tikri Armėnijos patriotai seniai turėjo išmesti lauk tą parsidavėlį Pašinjaną, - atidavė Karabachą Azerbaidžanui , o dabar ieško kaltų, o kalt be abejo rusai.

Cha

Prispaudė turkai tai armėniškai žiurkei uodegą, tai jau ir Putinas vel tapo geras.? Vel rusai gelbėkit, turkai pjauna... .genocidas. O kur Amerikos pagalba ? Padėjo kaip Lietuvai po antro pasaulinio .....

Cha cha cha

Putino snukutis patenkintas, kaip šikančio katino (žiūr. nuotr.). ...............O, jau galingas? Telefonu ne tik valstybinius reikalus sprendžia, bet ir ranką pašnekovams telefonu spaudžia (žiūr. ten pat). ............Nuotrauka neabejotinai patvirtina Kremliaus kalbų "patikimumą".
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS