Artėjant vizitui į JK, D. Trumpas neigia vadinęs M. Markle bjauria | Diena.lt

ARTĖJANT VIZITUI Į JK, D. TRUMPAS NEIGIA VADINĘS M. MARKLE BJAURIA

  • 2

Vizitui į Britaniją besirengiantis Jungtinių Valstijų prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) sekmadienį neigė, kad yra vadinęs Sasekso kunigaikštienę Meghan Markle (Megan Markl) bjauria.

Vis dėlto šis prezidento žodis apie amerikiečių kilmės M. Markle yra aiškiai girdimas jo interviu su Britanijos laikraščiu „The Sun“.

D. Trumpas Jungtinėje Karalystėje lankysis kitą savaitę, kur viešės ceremonijoje Bakingamo rūmuose ir pietaus su karaliene Elizabeth II (Elžbieta Antrąja).

Tviteryje prezidentas parašė: „Niekada nevadinau Meghan Markle bjauria. Tai sukurta Netikrų Naujienų žiniasklaidos. (...) Ar CNN, „The New York Times“ ir kiti atsiprašys? Abejoju!“.

Tuo metu interviu „The Sun“ žurnalistas pabrėžia, kad pernai su princu Harry (Hariu) susituokusi M. Markle buvo kritiška D. Trumpo atžvilgiu per 2016 metų rinkimus. Jis teigė, kad „ji kraustytųsi į Kanadą, jeigu jūs būtumėte išrinktas; paaiškėjo, kad ji jau išsikraustė“.

„Na, daug žmonių ten kraustosi, ką galiu pasakyti, – atsakė D. Trumpas. – Ne, nežinojau, kad ji yra bjauri“.

Tęsdamas interviu prezidentas teigė galvojantis, kad kaip princese „ji bus nuostabi, ji bus labai gera, ji bus labai gera. Tikiuosi, ji bus“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

wau,ji dar ir tashkuota ,lyg velykinis kiausinis ,virtas svogunu lukshtuose….perdaug garbes tai misruniai ,kad Trumpas apie ja …...

JANKIS

MELAGIS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS