Aukcione – ypatingos rankinės: gali kainuoti ir kaip butas ar net namas Vilniuje | Diena.lt

AUKCIONE – YPATINGOS RANKINĖS: GALI KAINUOTI IR KAIP BUTAS AR NET NAMAS VILNIUJE

Vieniems rankinė – tik krepšelis daiktams nešiotis, kitiems – meno kūrinys, kurį kolekcionuoja ir deda į lentynas. Aukcionų namai „Christie's“ ieško būtent į prabangą nusitaikiusių pirkėjų. Žada pasiūlyti ir pasaulyje itin retų rankinių.

„Chanel“, „Louis Vuitton“, „Hermès“ – rankinės skirtingiems skoniams ir kišenėms. Jų kaina prasideda vos nuo 100 dolerių ir viršija 100 tūkst. Aukcionų namai „Christie's“ neslepia, kad bus parduodamos ypatingos rankinės – unikalaus dizaino ir su brangiųjų metalų sagtimis, o tokios gali kainuoti ir kaip butas ar net namas Vilniuje.

„Christie's“ aukcione buvo fiksuotas rekordas. „Hermès“ gamybos „Himalaya Kelly“ rankinė su 18 karatų aukso ir deimantų apkiaustais Honkonge buvo nupirkta už 4 mln. Honkongo dolerių, tai – pusė milijono eurų“, – pasakojo „Christie’s“ rankinių ekspertė Rachel Koffsky.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

„Hermès“ rankinės yra pačios geidžiamiausios. Nesvarbu, kada gamintos ir kaip nusidėvėjusios, jos yra investicija. Jos nepavaldžios laikui, o vertė kiekvienais metais tik kyla.

„Hermès“ pirmauja antrinėje rinkoje dėl to, kaip tos rankinės sukurtos. Daugiau kaip šimtmetį Paryžiaus dirbtuvėse jas gamina patyrę meistrai. Naudoja dvigubą dygsnį, kurio neįmanoma atkartoti mašina. Medžiagos yra aukščiausios kokybės. Be to, jų modeliai – dešimtmečiais nesenstanti klasika“, – kalbėjo R. Koffsky.

Beje, rankinių yra it meno kūrinių. Pavyzdžiui, žaisminga, atrodanti kaip viešbučio kortelė „Netrukdyti“ ar „Louis Vuitton“ moliūgas. Bus galima įsigyti ir rankinę ant ratų. Statymai varžytis dėl šių prabangos prekių priimami dar savaitę.

LNK stop kadras

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS