B. Johnsonas iš ligoninės intensyviosios priežiūros skyriaus perkeltas į palatą | Diena.lt

B. JOHNSONAS IŠ LIGONINĖS INTENSYVIOSIOS PRIEŽIŪROS SKYRIAUS PERKELTAS Į PALATĄ

Jungtinės Karalystės premjeras Borisas Johnsonas (Borisas Džonsonas) ketvirtadienį buvo perkeltas į įprastą palatą iš ligoninės intensyviosios priežiūros skyriaus, kur buvo gydomas dėl koronavirusinės infekcijos COVID-19, pranešė vyriausybės vadovo atstovas.

Dauningo gatvės atstovas pranešime nurodė, kad B. Johnsonas „šį vakarą buvo pekeltas iš intensyviosios priežiūros skyriaus atgal į palatą, kur jis bus atidžiai stebimas ankstyvajame sveikimo etape“.

B. Johnsonas yra aukščiausio rango pasaulio lyderis, susirgęs COVID-19. Pirmadienio vakarą jis buvo perkeltas į intensyviosios terapijos skyrių ir tai buvo precedento neturintis atvejis, kai nepaprastosios padėties metu vyriausybės vadovui prireikia intensyviosios slaugos.

Premjeras sekmadienį vakare buvo paguldytas į Šv. Tomo ligoninę Londone dėl išliekančių ligos simptomų – kosulio ir pakilusios temperatūros, praėjus 10 dienų po to, kai jam buvo diagnozuota COVID-19.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

DIEDUKAS

nuvarė tūkstančius anglų į kapus,dabar kelia sau imunitetą.ANGLŲ SENIŲ ŽUDIKAS.

Vika

Na va, saipesi saipesi,kad reikia persirgti ir igyti imuniteta ir vos neatsisveikino su gyvybe, net teko kelias dienas paguleti reanimacijoj. Galvojo,kad cia juokai, dabar pajuto savo kailiu, kokie tai juokai.

Anonimas

Saunu !!! Stiprybes ir greiciau pasveikti !!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS