B. Obama dalyvavo tradiciniame švenčių sezono pradžios koncerte | Diena.lt

B. OBAMA DALYVAVO TRADICINIAME ŠVENČIŲ SEZONO PRADŽIOS KONCERTE

  • 0

JAV prezidento Baracko Obamos (Barako Obamos) šeima sekmadienį paminėjo šventinio sezono pradžią tradiciniame koncerte, kuriame pasirodė dainininkai Rita Ora ir Darius Ruckeris.

Obamos atvyko į 33 kasmetinį koncertą „Kalėdos Vašingtone“, kuris vyko sekmadienį Nacionaliniame statybos muziejuje. Per šį renginį surinktos lėšos bus skirtos Vaikų nacionalinei sveikatos sistemai.

Prieš koncertą B.Obama, jo žmona Michellle (Mišel) ir dukterys Sasha (Saša) bei Malia (Malja) į renginį atnešė dovanų, tarp jų pintinę vaikiškų knygų, ir pozavo nuotraukoms su elfais persirengusiais mažyliais.

Koncertą vedė filmo „Greiti ir įsiutę“ (Fast and Furious) žvaigždė Dwayne'as Johnsonas (Dveinas Džonsonas), taip pat atlikęs dainos „Deck the Halls“ savo versiją.

Kalėdiniame koncerte taip pat pasirodė Christina Perri (Kristina Peri), Aloe Blaccas (Alou Blekas) ir „Earth, Wind and Fire“.

B.Obama linksėjo galva, klausydamasis Chucko Berry (Čako Berio) hito „Bėk Rudolfai, bėk“ („Run, Run Rudolph“) Hunter Hayes (Hanterio Hejeso) varianto.

Po kalėdinių giesmių B.Obama priminė svečiams apie šios šventės esmę.

„Jėzus gyveno taikos, meilės, gerumo ir atlaidumo gyvenimą, – sakė jis. – Ir per Kalėdų laikotarpio sumaištį mes visi turėtume pasistengti sekti jo pavyzdžiu“.

B.Obama padėkojo šio renginio dalyviams už jų aukas.

Koncertas bus transliuojamas penktadienį vakare per TNT televiziją.

GALERIJA

  • B. Obama dalyvavo tradiciniame švenčių sezono pradžios koncerte
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS