Baltieji rūmai: J. Bidenas ir V. Putinas ketvirtadienį kalbėsis telefonu | Diena.lt

BALTIEJI RŪMAI: J. BIDENAS IR V. PUTINAS KETVIRTADIENĮ KALBĖSIS TELEFONU

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) ir Rusijos vadovas Vladimiras Putinas ketvirtadienį kalbėsis telefonu ir aptars „virtinę temų“, trečiadienį pranešė Baltieji rūmai.

Pokalbis vyks rengiantis kitą mėnesį planuojamoms Vašingtono ir Maskvos deryboms dėl saugumo.

JAV ir Rusijos vadovai „aptars virtinę temų, įskaitant būsimas diplomatines sąveikas su Rusija“, sakė Nacionalinio saugumo tarybos atstovė Emily Horne (Emili Horn).

Pasak kanalo CNN, J. Bidenas ir V. Putinas kalbėsis apie būsimas dvišales Maskvos ir Vašingtono derybas, taip pat – Rusijos kontaktus su NATO ir Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacija (ESBO).

„J. Bidenas planuoja preliminariai aptarti dvišales Jungtinių Valstijų ir Rusijos derybas, numatytas sausio 10 dieną. Taip pat daug dėmesio bus skiriama Rusijos kontaktams su NATO ir ESBO, kurie turi įvykti sausio 12 ir 13 dienomis“, – pranešė CNN, remdamasis E. Horne.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Malunas

Eilinis amerikoniskas šou makaluoti su šakėmis vandenyje,o kur ta reali parama?

Tam aha

Ką užpuolė Kremlius. Ar esi aklas,kad nematai kas dedasi Ukrainoje.Fasistai valdžioje, uzdarinejaTV kanalus, draudžia ruskiu kalba.Tai bent demokratija.Vienas prezidentas pabėgo į Rusiją,kitas pabėgo nežinia kur. O putlius nenori karo. Ruskius ir taip per amžius puolė.Dabar nepuls,nes nenorės sukelti pasaulinio karo.

Aha

Kremliaus banditas ir žmogžudys gràsindamas karu privertė su juo šnekėtis, ir gerai, reikia daryti viskà, kad išvengti karo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS