Baltieji rūmai: JAV prezidentas Bostone susitiks su princu Williamu ir jo žmona Catherine | Diena.lt

BALTIEJI RŪMAI: JAV PREZIDENTAS BOSTONE SUSITIKS SU PRINCU WILLIAMU IR JO ŽMONA CATHERINE

Baltieji rūmai  pranešė, kad Jungtinių Valstijų prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) penktadienį lankydamasis Bostone susitiks su Jungtinės Karalystės sosto įpėdiniu Williamu (Viljamu) ir jo žmona Catherine (Ketrin).

„Prezidentas ketina pasveikinti Velso princą ir princesę, kai bus Bostone. Vis dar deriname ir tiksliname detales“, – žurnalistams sakė Baltųjų rūmų spaudos sekretorė Karine Jean-Pierre (Karin Žan Pjer).

JAV lyderis Bostone dalyvaus Demokratų partijos lėšų rinkimo renginyje, o britų karališkieji asmenys šį miestą atvyko dalyvauti labdaros akcijoje. Kol kas neaišku, kur JAV prezidentas susitiks su princu ir jo žmona.

Velso princas ir princesė trečiadienį atskrido į Masačusetso sostinę, kur dalyvaus „Earthshot“ 2022 metų premijų įteikimo ceremonijoje.

Williamo įsteigta ambicinga aplinkosaugos programa „Earthshot“ skirta visame pasaulyje ieškoti naujų idėjų ir technologijų kovai su klimato kaita ir opiausiais iššūkiais Žemei.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Emigr.

Karaliai ir princai turi būti praeitas etapas.Manau Angliją išsivaduos nuo tų karalių, princų.Negali būti jie ,nes amžius ne tas.Tai istoriją turi būti.

karalio be karūnos nublokšti

Na vat ir juos išspyrė/nubloškia iš dvaro apsišaukėlis karalius be karūnos charzlas su savo boba, nes karūnavimo dar nebuvo.toks karalius primena savo protėvius, kurie liko ne tik be karūnos ,bet ir be galvos jai, nors galvos , tikslau proto joje ir taip nebuvo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS