Be naujojo kelionės leidimo iš Anglijos į užsienį – bauda ir prarastas skrydis | Diena.lt

BE NAUJOJO KELIONĖS LEIDIMO IŠ ANGLIJOS Į UŽSIENĮ – BAUDA IR PRARASTAS SKRYDIS

  • 2

Nuo kovo 8 dienos visiems žmonėms, ketinantiems keliauti iš Anglijos į užsienį, bus privalu parsisiųsti iš vyriausybės tinklapio ir užpildyti tarptautinės kelionės deklaraciją.

Minėtu dokumentu keleiviai turės pagrįsti savo kelionės būtinumą galiojančio karantino metu, pavyzdžiui, leidžiama keliauti, jei vykstama mokslo, darbo ar esant kitoms pateisinamoms priežastims.

Asmenys neužpildę tarptautinės kelionės deklaracijos, rizikuoja sulaukti baudos ir būti neįleisti į lėktuvą.

Trijų puslapių dokumente keleiviai privalo nurodyti savo asmens duomenis ir pažymėti priežastį, kodėl išvykstama iš Anglijos.

Skrydžių kompanijos dar iki keleivių įlaipinimo patikrins, ar keleiviai užpildė tarptautinių kelionių deklaracijas – patikra bus vykdoma keleivių registracijos skrydžiui (internetinės arba oro uoste) metu arba prie išvykimo vartų.

Pagal dabar galiojančią tvarką, kelionės į užsienį yra draudžiamos, išskyrus darbo, savanorystės, mokslo, medicininiais arba laidotuvių tikslais.

Keleiviai, vykstantys iš Anglijos į užsienį be pateisinamų priežasčių, yra grąžinami namo ir rizikuoja sulaukti nuo 200 iki 6 400 svarų sterlingų baudos.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/keliones/be-naujojo-keliones-leidimo--bauda-ir-prarastas-skrydis

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Na vot, Pagaliau bus sunaikintas EUROpider KOLCHOZAS.

Žemaites

Vot tep rek ir pas momei,ir baudelei 6000,ir bus kvit.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS