Britanijos princas Harry su žmona nori privataus gimdymo | Diena.lt

BRITANIJOS PRINCAS HARRY SU ŽMONA NORI PRIVATAUS GIMDYMO

  • 5

Didžiosios Britanijos princas Harry (Haris) su žmona Meghan (Megan) nori, kad vėliau šį mėnesį planuojamas jų pirmagimio atėjimas į pasaulį būtų „privatus“, rašoma ketvirtadienį Bakingamo rūmų išplatintame pareiškime.

Tai būtų ryškus kontrastas Harry brolio princo Williamo (Viljamo) ir jo žmonos Kate (Keit) trijų vaikų atėjimui į pasaulį. Jie buvo pristatyti pasauliui vos gimę.

„Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė labai dėkingi už gerus linkėjimus iš žmonių Jungtinėje Karalystėje ir visame pasaulyje, kurių sulaukė ruošdamiesi savo kūdikio atėjimui“, – rašoma Bakingamo rūmų pareiškime.    

„Jų Karališkosios Aukštybės asmeniškai nusprendė neviešinti planų, susijusių su jų kūdikio atėjimu“, – rašoma jame. 

„Kunigaikštis ir kunigaikštienė pasidalys su visais džiugiomis naujienomis, kai atšvęs tai privačiai kaip nauja šeima“, – priduriama pareiškime.  

Kelios Britanijos žiniasklaidos priemonės pranešė, kad karališkoji pora svarsto galimybę gimdyti namuose. Williamas ir Kate laikydamiesi tradicijos visų savo atžalų susilaukė Londono Švč. Marijos ligoninės privačiame sparne „Lindo“. 

Viena šaltinis bulvariniam laikraščiui „The Sun“ sakė, kad Harry su žmona nori „privatesnės“ aplinkos. 

„Ji paprasčiausiai nori normalaus, natūralaus gimdymo ir ryšio su savo kūdikiu, be jokio pustymosi ir plaukų džiovinimo tik dėl nuotraukų“, – sakė šaltinis.

Harry ir Meghan šiuo metu gyvena Kensingtono rūmuose - Williamo ir Kate oficialioje rezidencijoje. Artėjant gimdymui pora planuoja persikelti į Frogmoro rezidenciją Vindzore, pranešė žiniasklaida.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Algis

Su dviem pirmais vyrais vaikai nesigavo ir buvo aisku kad ji nevaisinga, bet kai princas apsizenijo tai padare iskart nescia. Nusivalkiojus porno aktore ir 38 metu koks jau cia nestumas. Pavaiksciojo su dirbtiniu pilvu bet kai gimdyt reikia tai pasislepe. “Privatus” gimdymas” be gydytoju, ne ligoninej manau aiskiai pasako kad surogatine motina pagimdys o ne naujai iskepta “kunigaikstiene”

Mociute

Ko jus cia spirginates del tos naujai iskeptos kunigaikstienes,ar ji jums gimine ,ar nuo jos priklausys musu salies gerove ,jau taip ykyrejo ,tie svetimi reikalai .

Manau.

O gal kaip rase ne ji gimdys,o uz ja surogatine motina? Jei sitaip nori privatumo.Kas dabar gali paneigti ,kad ???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS