Britų pareigūnas: vyriausybė apsvarstys „parlamento valią“ dėl „Brexit“ | Diena.lt

BRITŲ PAREIGŪNAS: VYRIAUSYBĖ APSVARSTYS „PARLAMENTO VALIĄ“ DĖL „BREXIT“

  • 2

Jungtinės Karalystės teisingumo sekretorius sekmadienį užsiminė, kad vyriausybė gali užimti taikingesnę poziciją dėl „Brexit“, parlamentui rengiantis dar vienai balsavimų serijai dėl alternatyvų ministrės pirmininkės Theresos May (Terezos Mei) su Europos Sąjunga suderėtam išstojimo susitarimui.

Bendruomenių Rūmai pirmadienį turi surengti debatus dėl galimybių ir tikisi surasti kelią, kuriam pritartų dauguma. Praėjusią savaitę parlamentarai trečią kartą atmetė Th. May „Brexit“ susitarimą, nors reikšmingai mažesne balsų persvara negu per kitus du balsavimus sausį ir anksčiau šį mėnesį.

Teisingumo sekretorius Davidas Gauke'as (Deividas Gokas) transliuotojui BBC sakė, kad vyriausybei „reikės labai atidžiai apsvarstyti parlamento valią“, bet nepažadėjo paremti bet kokio parlamentarų aprobuoto plano.

Pasirodžius pranešimams, kad Th. May planuoja ketvirtą balsavimą dėl savo „Brexit“ susitarimo, D. Gauke'as sakė, kad ministrė pirmininkė „apsvarsto savo galimybes“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Matot kaip GB valdzios vagys tyciojasi is Britanijos pilieciu. Nereikia stumti duros. Anglai pasake ,, NE Eurosajungai,, Tai TURI BUTI PADARYTA kitaip apgavystes ir melas NEPRAEIS.

Alis Petkus...

išvarė pro duris, tai lipa per langą... bando vieni kitų kantrybę... sudirbtas reikalas...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS