D. Trumpas: B. Johnsonas – tinkamas žmogus įgyvendinti „Brexit“ | Diena.lt

D. TRUMPAS: B. JOHNSONAS – TINKAMAS ŽMOGUS ĮGYVENDINTI „BREXIT“

  • 5

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas), sekmadienį surengęs pirmąsias tiesiogines derybas su neseniai Jungtinės Karalystės premjero postą užėmusiu Borisu Johnsonu (Borisu Džonsonu), pareiškė, kad jis yra „tinkamas žmogus“ įgyvendinti „Brexit“.

D. Trumpas ir B. Johnsonas susitiko Prancūzijos Bjarico mieste vykstančio Didžiojo septyneto (G-7) viršūnių susitikimo kuluaruose.

JAV lyderis, paklaustas, ką patartų B. Johnsonui dėl JK išstojimo iš Europos Sąjungos, pareiškė: „Jam nereikia jokių patarimų, jis yra tinkamas žmogus šiam darbui.“

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Edvinas

Trumpui pofik ta UK, reikia greičiau galvoti kaip jėga paimti Grenlandija jei danai issipisineja ir nesideri, tai strategiškai svarbi sala kare prieš rusus. Aš žinoma rekomenduoju paimti jėga Kuba ir Meksika, putinas tipo gali daryt ką nori o trumpas ne, reikia žiūrėt savo kiemo o ne žydų karus kariauti artimuosiuose rytuose ir tokią karinę gale išnaudoti.

daug

kalba mazai daro ir amzinai isziojes ir ne britais rupikis o amazones gaisru o meksiena taip ir liko ant popieriaus nes bankai nedave tai is kokiu babkiu pirksi sala juk neparduos negi siusi desanta kaip zydas i syrija?.....

Nepatogus

Kur jau čia patarsi dvyniams,Abiejų vienodi tikslai, sukelti chaosą ir krizę,vienam JK,o kitam visam pasaulyje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS