D. Trumpas pareiškė, kad JAV nutraukia ryšius su PSO | Diena.lt

D. TRUMPAS PAREIŠKĖ, KAD JAV NUTRAUKIA RYŠIUS SU PSO

  • 10

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) penktadienį pareiškė nutraukiantis JAV ryšius su Pasaulio sveikatos organizacija (PSO), kuri, jo teigimu, dėjo nepakankamas pastangas kovoje su pradiniu naujojo koronaviruso protrūkiu.

D. Trumpas jau buvo sustabdęs finansavimą JT agentūrai, apkaltinęs ją esant Kinijos „marionete“, kai kilo pasaulinė sveikatos krizė.

„Kadangi jie neįvykdė prašomų ir labai reikalingų reformų, šiandien mes nutraukiame ryšius su Pasaulio sveikatos organizacija“, – žurnalistams pareiškė D. Trumpas.

D. Trumpas pažymėjo, kad JAV „nukreips lėšas į kitus pasaulio kraštus bei neatidėliotiniems visuomenės sveikatos poreikiams tenkinti“.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Visažinis

Kam ta PSO kai Trumpas viską žino: iš kur, kaip, su kuo, kada, kam, ir t.t. Tai ne mūsų Verygai - niekad nežinai ką sugalvos apie PSO. Kaip jam reikia, taip ir sako PSO. Be jos Veryga - kaip be kepurės.

...

O mums reikia nutraukt bet kokius ryšius su ve'Ryga.

lietuvis

kietas statu prezidentas,nebeislaikys nevykeliu veltedziu organizacijos.lietuva tai tikriausiai dar i kelias istos,nes otkatai geri.plius jokios atsakomybes.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS