D. Trumpas tvirtina besitikintis Japonijoje susitikti su V. Putinu | Diena.lt

D. TRUMPAS TVIRTINA BESITIKINTIS JAPONIJOJE SUSITIKTI SU V. PUTINU

  • 2

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) pirmadienį pareiškė, kad per kitą mėnesį Japonijoje vyksiantį Didžiojo dvidešimtuko (G-20) susitikimą jis tikisi susitikti derybų su Rusijos ir Kinijos lyderiais.

Tebesiplėtojant JAV ir Kinijos prekybos karui, D. Trumpas pareiškė, jog Japonijoje tikisi susitikti su Kinijos prezidentu Xi Jinpingu (Si Dzinpingu).

„Susitiksime per G-20 Japonijoje. Man atrodo, kad tai bus labai vaisingas susitikimas“, – teigė JAV vadovas.

Bendraudamas su žurnalistais Baltuosiuose rūmuose, kur pirmadienį viešėjo Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas, D. Trumpas taip pat pareiškė besitikintis Japonijoje susitikti su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu, tačiau Kremlius netrukus tai paneigė ir sakė, kad dėl jokių derybų su Vašingtonu nesitariama.

„Nebuvo jokių užklausų. Kol kas nėra ir jokių susitarimų“, – Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas patikino naujienų agentūrą „Interfax“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kam

Kam jam susitikti nebent del reklamos juk tiesiogini tilta turi rusija per zenta chabadnika o putinas kazkaip salia saves laiko kita chabadnika su ozio barzda kam cia dar neaisku kas tarp ju vyksta chabadas jau paime kryma i savo rankas done ka ir dali ukrainos kartu su nauju prezidentu

bet

koks tikslas ruskiams susitikinėti su jankiais, juk tiems tik vieno reikia, kad rusai netrukdytų "draugauti" su turtingomis gamtos ištekliais šalimis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS