D. Trumpui pateikti nauji kaltinimai įslaptintų dokumentų byloje | Diena.lt

D. TRUMPUI PATEIKTI NAUJI KALTINIMAI ĮSLAPTINTŲ DOKUMENTŲ BYLOJE

  • 5

Buvusiam JAV prezidentui Donaldui Trumpui (Donaldui Trampui) ketvirtadienį pateikta naujų kaltinimų.

Teismo dokumentuose teigiama, kad jis bandė sutrukdyti tyrimui dėl kitų jam pateiktų kaltinimų, susijusių su netinkamu griežtai įslaptintų dokumentų tvarkymu, ketindamas ištrinti stebėjimo kamerų savo rezidencijoje „Mar-a-Lago“ Floridoje įrašus.

Federaliniai prokurorai paskelbė naują kaltinamąjį aktą respublikonų favoritui 2024-ųjų prezidento rinkimų nominacijai. Šioje byloje jis bus teisiamas kitų metų gegužę.

Pats D. Trumpas naujus kaltinimus atmetė kaip „tolesnį desperatišką ir beviltišką Bidenų (Baidenų) nusikalstamos šeimos ir jų Teisingumo departamento bandymą persekioti“ jį ir jo aplinkos žmones.

Eksprezidento teigimu, prokuroras Jackas Smithas (Džekas Smitas) žino, kad jie neturi jokių argumentų.

Naujas kaltinamasis aktas buvo paskelbtas tą pačią dieną, kai D. Trumpo advokatai susitiko su prokurorais dėl galimo kaltinimo atskiroje byloje, susijusioje su įtariamomis D. Trumpo pastangomis panaikinti 2020-ųjų JAV prezidento rinkimų rezultatus.

Naujajame bylos faile milijardierius kaltinamas veikęs kartu su kitu kaltinamuoju šioje byloje, asmeniniu padėjėju Waltine'u Nauta (Valtinu Nota), ir nauju kaltinamuoju, nekilnojamojo turto vadybininku Carlosu de Oliveira (Karlosu de Oliveira), siekdamas ištrinti „Mar-a-Lago“ apsaugos kamerų įrašus.

Kaltinamojo akto dokumentuose pateikiamas K. de Oliveiros ir ketvirtojo neįvardyto darbuotojo pokalbis, kuriame pirmasis sako, kad viršininkas nori ištrinti serverį.

Praėjusį mėnesį D. Trumpas nepripažino savo kaltės dėl maždaug trijų dešimčių ankstesnių kriminalinių kaltinimų dėl to, kad, kaip įtariama, atsisakė grąžinti slaptus vyriausybinius įrašus, kuriuos paėmė, kai 2021 metais paliko Baltuosius rūmus.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

prisižaidė oranžinis putino šunytis

dabar sėdės būdoje prirakintas ant lenciūgo

o

1 tai spardosi monarhai /reptiloidai/ kuriuos reik pasalint su visais satanystais ka sis drasus skotas ir daro ir tam tik reik pritart o kas to nesupranta tik uzuojauta 0 -;;-;;-;;-

tieneigiami kom parodo

kokia satanystine saika bazuojasi musu zemeje bandidami savo niekinga letena sustabdyti si procesa kuris neisvengiamai juos pacius nuves is kur sie atsirado z=0
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS