D. Tuskas: Vokietija bus Europos saugumo lyderė | Diena.lt

D. TUSKAS: VOKIETIJA BUS EUROPOS SAUGUMO LYDERĖ

  • 3

Lenkijos ministras pirmininkas Donaldas Tuskas antradienį pareiškė, kad Vokietija bus Europos saugumo lyderė, o tai rodo, kad dviejų šalių, kurių santykiai dažnai būdavo labai įtempti, ryšiai šiltėja.

„Neįsivaizduoju, kad Vokietija negalėtų vadovauti bendram Europos, taip pat ir Lenkijos, saugumui“, – spaudos konferencijoje su Varšuvoje viešinčiu Vokietijos kancleriu Olafu Scholzu sakė D. Tuskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Nebus jokio žygio į Rusiją

Niekam tos Rusijos žemių nereikia. Amerikonai net Putiną nori išlaikyti valdžioje, kad tik Rusija nesubyrėtų, nes tai sukeltu beprecedentines pjautynes tarp kgbistų už valdžią, juk ne tik Kadyrovas turi privačią armiją.

o...hitlerio anukai nerimsta...

nu tuoj bus sajungininku ZYGIS i ROSIJA... toks kaip 1812m....kaip 1941... ble degisnim istisai rusiskus kaimus ir klonius...rusu bobas ir vaikus varysim i kleti...bus grynai kaip PIRCIUPI : " 1944 m. birželio 3 d., nacių okupantai gyvus sudegino 119 Pirčiupių kaimo gyventojų. "" a daba pasirasykit sutarti aferistiska ir paimkit paskola kad galetumet susimoket abonementus privalomus ir tebunie jum gerove aferistu...

Senelis

Lenkija didinga Valstybe turi dideli gražu burlaivi

SUSIJUSIOS NAUJIENOS