„Disney“ vadovas: A. Hitleriui būtų patikę socialiniai tinklai | Diena.lt

„DISNEY“ VADOVAS: A. HITLERIUI BŪTŲ PATIKĘ SOCIALINIAI TINKLAI

  • 1

JAV kino bendrovės „Walt Disney“ generalinis direktorius Robertas Igeris (Robertas Aigeris) ketvirtadienį paragino JAV politikus, besiruošiančius 2020 metais vyksiantiems prezidento rinkimams, nekurstyti neapykantos ir pareiškė, kad Adolfui Hitleriui „būtų patikę socialiniai tinklai“ kaip priemonė, itin tinkama ekstremistinei propagandai skleisti.

„Neapykanta ir pyktis tempia mus bedugnės link“, – sakė jis per vakarienę, organizuotą su antisemitizmo apraiškomis kovojančio Simono Wisenthalio (Simono Vyzentalio) centro.

„Ypač mūsų politikoje šiuo metu vyrauja panieka“, – pridūrė R. Igeris.

„Hitleriui būtų patikę socialiniai tinklai, – tvirtino jis. – Tai yra veiksmingiausias rinkodaros įrankis, kurio tik galėtų tikėtis ekstremistas“.

„Blogiausiu atveju socialiniai tinklai leidžia blogiui pasinaudoti neramiais protais ir pasiklydusiomis sielomis“, – teigė „Disney“ vadovas.

Artėjant ateinančiais mėnesiais prasidėsiančiai įtemptai kampanijai prieš 2020 metų JAV prezidento rinkimus, R. Igeris taip pat pabrėžė, kad „įmanoma aptarinėti politiką neužsipuolant žmonių“.

„Norėčiau išgirsti raginimą, negrindžiamą panieka kitiems, – kalbėjo verslininkas. – Norėčiau pamatyti pakankamai plačią viziją, kad ji apimtų visus žmones.“

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Joškė

Vilniui, prie,, bunkerio, "reikėtų A. H. skulptūrą įkomponuoti. Ne eilinė asmenybė, tuo laiku buvo, ką?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS