Emyratų verslininkas paklojo 4,9 mln. dolerių, kad taptų vairuotoju „Nr. 1“ | Diena.lt

EMYRATŲ VERSLININKAS PAKLOJO 4,9 MLN. DOLERIŲ, KAD TAPTŲ VAIRUOTOJU "NR. 1"

  • 1

Automobilio registracinio numerio ženklas, kuriame nurodytas tik skaičius 1, Jungtiniuose Arabų Emyratuose surengtame aukcione parduotas už 4,9 mln. JAV dolerių.

"Mano ambicija - visada būti pirmam", - dienraščiui "The Gulf News" pareiškė aukciono laimėtojas, Emyratų verslininkas Arifas Ahmedas al-Zarounis (Arifas Ahmedas al-Zarunis).

Jo pasiūlyta kaina 18 kartų viršijo pradinę kainą, tačiau tai nėra didžiausia JAE už kolekcinį registracinio numerio ženklą sumokėta suma.

2008 metais aukcione už tokį pat ženklą Abu Dabyje - turtingiausiame iš JAE emyratų - buvo sumokėta 14,2 mln. JAV dolerių.

A. A. al-Zarounio numerio ženklas išduotas Šardžoje - trečiame turtingiausiame emyrate.

Iš viso šeštadienį vykusiame aukcione pirkėjams buvo pasiūlyta 60 visų geidžiamų numerio ženklų. Populiariausi numeriai buvo 12, 22, 50, 100, 333, 777, 1000, 2016, 2020 ir 99999. Numerio ženklų aukcione parduota už 13,6 mln. JAV dolerių.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Siaip

Tai tuos pinigus tokie kaip jis galetu skirti savo tikejimo broliams is Sirijos paremti isteigdami pas save pabegeliu stovyklas. Ir vietos dykymoje sociai ir pinigu pas juos kaip matome ryskus perteklius ir kulturos panasios ir tikejimas ir paprociai O is to kad jie visi staiga ir kazkodel butent i europa supludo o i ne salimais esancias kulturiskai artimas ir ekonomiskai stiprias salis persasi isvada kad kazkam yra paranku uztvyndyti europa butent arabais ir musulmonais....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS