Graikija prie Lesbo salos evakavo 48 migrantus | Diena.lt

GRAIKIJA PRIE LESBO SALOS EVAKAVO 48 MIGRANTUS

  • 4

Graikijos valdžios institucijos sekmadienį pranešė prie Lesbo salos netoli Turkijos krantų iš guminės valties išgelbėjusios 48 migrantus.

Valtį sekmadienio rytą pastebėjo prie salos patruliavęs pakrančių apsaugos laivas, sakoma Graikijos pakrančių apsaugos tarnybos pranešime.

Įgula saugiai evakavo ir išgelbėjo 48 užsieniečius, kurie buvo nugabenti į salos sostinės Mitilėnės uostą, pranešė tarnyba.

„Tris iš išgelbėtųjų paėmė greitosios medicinos pagalbos automobilis ir nuvežė į Mitilėnės bendrąją ligoninę, kur jiems buvo suteikta pirmoji pagalba ir kur jie tebėra prižiūrimi“, – priduriama pranešime.

Tarnyba nenurodė migrantų tautybės, tačiau iš jos „YouTube“ paskelbto vaizdo įrašo matyti, kad dauguma jų yra afrikiečiai.

Migrantų valtis nuskendo, nurodė pakrančių apsauga.

Pastarosiomis savaitėmis, esant palankesnėms plaukiojimo jūra sąlygoms, Graikijoje padaugėjo migrantų bandymų atvykti iš Turkijos, daugiausia jūra.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Europos afrikinimas

vyksta pilnu tempu.Įdomu,po kelių metų baltieji taps mažuma Europoje Ir ti vykdoma sistemingai ir metodiškai iš kažkokio velnyno centro .

Tuoj juodasis amaras

Okupuos europa,ir visi tures dirbti bezdzioniu islaikymui??

Anonimas

šios bezdžionės garbina putina o gyvent bėga europon,vadynasi durna europa kaip bato aulas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS