Gydytojai: L. Austino vėžio prognozės puikios, tolesnis gydymas nereikalingas | Diena.lt

GYDYTOJAI: L. AUSTINO VĖŽIO PROGNOZĖS PUIKIOS, TOLESNIS GYDYMAS NEREIKALINGAS

  • 3

JAV gynybos sekretoriaus Lloydo Austino (Loido Ostino) gydytojai Walterio Reedo (Valterio Rido) nacionaliniame karo medicinos centre, penktadienį priėmę jį į apžiūrą, teigia, kad jo prostatos vėžio prognozės yra puikios ir jokio papildomo gydymo nebereikės.

70-erių L. Austinui gruodį buvo diagnozuotas prostatos vėžys ir jis dvi savaites praleido ligoninėje dėl komplikacijų, kilusių po nedidelės vėžio gydymo operacijos. Nepaisant komplikacijų, vėžys buvo gydomas anksti ir veiksmingai, o jo prognozės puikios, penktadienį sakė jo gydytojai.

Penktadienį paviešinta informacija apie gydymą tapo kontrastu ilgai trukusiai tylai apie jo hospitalizaciją, kuri kelias dienas buvo slepiama ne tik nuo visuomenės, bet ir nuo JAV prezidento Joe Bideno (Džo Baideno).

Tikimasi, kad pirmadienį L. Austinas grįš į darbą Pentagone, sakė su anonimiškumo sąlyga kalbėjęs gynybos pareigūnas.

„Be suplanuotos fizinės terapijos ir reguliarių susitikimų po prostatektomijos jam neplanuojamas tolesnis vėžio gydymas“, – penktadienį paskelbtame pareiškime teigė Walterio Reedo traumų skyriaus direktorius gydytojas Johnas Maddoxas (Džonas Madoksas) ir vėžio centro „Murtha“ direktorius Gregory Chesnutas (Gregoris Čestnatas).

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pagieža

Blyn, kaip greitai ir slaptai išgydomas vėžys. Toliau gydymas nereikalingas, vienu juodsubiniu bus mažiau.

O smegenu

Prostatos vezy kas gydis?

Faktas

L. Osės kelionė pas Kijevo fašistus ir teroristus brangiai kainavo. Rusai pašovė nabagą, todėl buvo komoje. Dabar meluoja jog užpuolė vėzys.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS