H. Bidenas padarys kaltės nepripažinimo pareiškimą dėl neteisėto ginklo įsigijimo | Diena.lt

H. BIDENAS PADARYS KALTĖS NEPRIPAŽINIMO PAREIŠKIMĄ DĖL NETEISĖTO GINKLO ĮSIGIJIMO

  • 1

Hunteris Bidenas (Hanteris Baidenas) padarys kaltės nepripažinimo pareiškimą dėl federalinio kaltinimo neteisėtai įsigijus šaunamąjį ginklą, pateikto žlugus susitarimui su prokurorais, antradienį teismo dokumentuose nurodė jo advokatai.

JAV prezidento Joe Bideno (Džo Baideno) sūnus yra kaltinamas tuo, kad melavo dėl narkotikų vartojimo, kai 2018 metų spalį nusipirko šaunamąjį ginklą. Jis yra pripažinęs, kad tuo savo gyvenimo tarpsniu kovojo su priklausomybe kokainui. Jis kaltinamas ginklo laikymu 11 dienų.

Specialiojo prokuroro trijų punktų kaltinamasis aktas buvo parengtas po ilgo federalinio tyrimo ir kelios savaitės po pasiūlyto susitarimo. Potencialus teismo procesas galėtų būti labai svarbus artėjant 2024 metų rinkimams.

H. Bidenas prašo leisti padaryti kaltinamojo pareiškimą vaizdo ryšiu ir sako, kad taip būtų išvengta Slaptosios tarnybos išlaidų, susijusių su jo apsauga jam keliaujant iš savo namų Kalifornijoje į Delaverą, taip pat logistinių iššūkių Vilmingtone. Kaltintojai turėtų paprieštarauti šiam prašymui.

H. Bideno atžvilgiu taip pat vyksta tyrimas dėl jo verslo reikalų. Specialusis prokuroras yra užsiminęs, kad Vašingtone arba Kalifornijoje galėtų būti pateikta kaltinimų dėl mokesčių.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

hunteris issigimelis

aisku kad neprisipazins bet uztenka irodymu jog padares nusikaltimu net ukrainoje ir kaip buvo narkomanas ir istvirkelis taip ir liko uz tevo pusdurnio nugaros daro ka nori

SUSIJUSIOS NAUJIENOS