Harry ir M. Markle karalienės laidotuvėse nesėdės pirmoje eilėje | Diena.lt

HARRY IR M. MARKLE KARALIENĖS LAIDOTUVĖSE NESĖDĖS PIRMOJE EILĖJE

  • 4

Princas Harry ir Meghan Markle per karalienės Elizabeth II laidotuves nesės pirmojoje eilėje, rašo „My London“.

Pirmoje eilėje sėsis princas Andrew ir buvęs regbininkas Mike Tindallas, karalienės anūkės Zaros vyras.

Vienoje pusėje pirmojoje eilėje bus karalius Charlesas III su sutuoktine Camilla, princesė Anne bei jos vyras viceadmirolas seras Timothy Laurence, princas Andrew, princas Edwardas ir jo žmona, Vesekso grafienė Sofi.

Kitoje – princas Williamas ir Velso princesė Kate Middleton, princas George su princese Charlotte, o jiems už nugaros Peteris Phillipsas ir Zara bei Mike Tindallas.

Harry ir M. Markle sėsis antroje eilėje – už karaliaus. Prieš pirmadienį vyksiančias laidotuves jiedu turėjo galimybę praleisti laiką su savo sūnėnais princu George ir Louis bei savo dukterėčia princese Charlotte.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kerštas

Mrghan puikiai vaidina pagarbą ir meilę ir nuolankumą reiškiančios nuskriaustosios lyg Dianos vaidmenį. O užanyuje nešioja durklą kuriuo smogs visiems ją pažeminusiems, ypač naujajam karaliui ir konkurentei Kate, Greit pamatysim keršto scenas..

del

Dėl žemės gyventojo pažymėjimo. Kadangi Rusijos pavyzdžiu svarstoma atimti pilietybę žmonėms kurie neturi kitos pilietybės tokiu atvėju žmogus netektų vardo ir pavardės. Kad žmogus vis tik neprarastu vardo ir pavardės jam reikėtu išduoti žemės gyventojo pažymėjimą vistk žmogus tai gymė žemės planėtoje . Su tuo pažymėjimu žmogus galėtu gyventi bet kurioje valstybėje kaip žemės gyventojas.

tai negrei

tai vieta lauke kartu su visais kitais pasaliniais, nes ji tik tiek ir sugeba tik regzti intrigas, slyksti issibalinusi negre
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS