Irano aukščiausiasis lyderis: neturiu, ką atsakyti D. Trumpui | Diena.lt

IRANO AUKŠČIAUSIASIS LYDERIS: NETURIU, KĄ ATSAKYTI D. TRUMPUI

  • 3

Irano aukščiausiasis lyderis ajatola Ali Khamenei (Ali Chamenėjus) ketvirtadienį pareiškė, kad Teheranas „jokiu būdu“ neves naujų derybų su Jungtinėmis Valstijomis, dėl Vašingtono pasitraukimo žlungant tarptautiniam susitarimui dėl šiitiškos respublikos branduolinės programos.

A. Khamenei tai pareiškė per susitikimą su Irane viešinčiu Japonijos ministru pirmininku Shinzo Abe (Šindzu Abe).

Japonijos premjeras atvyko į Teheraną kaip JAV prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) atstovas – su diplomatine misija pamėginti sumažinti įtampą tarp Irano ir Tokijo sąjungininko Vašingtono.

Tačiau ajatolos pareiškimas gali reikšti, kad Sh. Abe misija nebuvo sėkminga.

„Nelaikau D. Trumpo vertu kokio nors atsakymo. Neturiu, ką jam atsakyti, ir neatsakysiu“, – sakė A. Khamenei Japonijos premjerui.

Ajatolos žodžiai cituojami jo oficialioje svetainėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

..neeesu amerikuuuu fanas ---bet religinem [isores ]grupuotem toliiiii iki baltaveidzio ameryyyyko.. nors VISADA esu ir busiu ===tik uz TAIKA[ir tuom labiau pries vadovu uzgauliojima….tai tik musulmonams-islamistams vaidenasi pasaulio pabaiga,kad nesigedija moteris ir paauglius siusti mirciai I nasrus .laukiniai stabmeldziai.

Anonimas

..na,ir ka gali atsakyti viduramziu skarmaliniai,,pramirke atgyvenose?? ISIS ju irode ka gali--tik savo bobu kelnese paslepti granata ir pyffff...toli jiems iki D.Trump

Kkkl

Taip ir turi būti ,su siukslem nėra ko ir kalbėti Iranas valio teisinga kryptis,su jankiai tik taip ir reikia

SUSIJUSIOS NAUJIENOS