Ispanija nesutinka su ES sprendimu sustabdyti paramą palestiniečiams | Diena.lt

ISPANIJA NESUTINKA SU ES SPRENDIMU SUSTABDYTI PARAMĄ PALESTINIEČIAMS

Ispanija pirmadienį pareiškė, kad nepritaria Europos Sąjungos sprendimui sustabdyti paramos vystymuisi teikimą palestiniečių teritorijoms po „Hamas“ kovotojų atakos prieš Izraelį.

„[Užsienio reikalų ministras] Jose Manuelis Albaresas (Chosė Manuelis Albaresas) paskambino plėtros komisarui Oliveriui Varhelyi (Oliveriui Varhelijui) ir pasakė, kad nesutinka su šiuo sprendimu“, – pranešė Ispanijos užsienio reikalų ministerija ir pridūrė, kad J. M. Albaresas paragino tai aptarti antradienį vyksiančiame Europos užsienio reikalų ministrų susitikime.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Aišk.

Jūs nesuprantame dėl ko kilo karas Ukrainoje.Ukrainos nėra jau o to nesupranta ukrainiečiai,gaila žinių kurie žūsta .Neisivaizduojate su kokia misiją Zelenskis Ukrainoje.

Pil.

Ispanija turtinga tegul ji reme,kame reikalas.Kiekviena šalis turi savo problemų ir ekonomiką skirtinga.negali Lietuva daryti taip kaip gali daryti kitos didelės ,stiprios ekonomiškai šalys.Tame ir skirtumas tarp Lietuvos ir kitų šalių,todėl negalima laukti paramos iš Lietuvos.

Jonas

Kovoja visą gyvenimą,kiek juos pasiruošę remti.Turi spręsti reikalus čia ir dabar o nekovoti visą gyvenimą.Visas gyvenimas Izrarelyje ,tai karas su kaimynais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS