Italijos premjerė G. Meloni pranešė apie skyrybas su partneriu, dukters tėvu | Diena.lt

ITALIJOS PREMJERĖ G. MELONI PRANEŠĖ APIE SKYRYBAS SU PARTNERIU, DUKTERS TĖVU

  • 3

Italijos ministrė pirmininkė Giorgia Meloni (Džordža Meloni) penktadienį pranešė, kad po beveik dešimtmečio bendro gyvenimo skiriasi su savo partneriu ir mažametės dukters tėvu.

Socialinėje žiniasklaidoje paskelbtame pareiškime G. Meloni teigė, kad jos santykiai su Andrea Giambruno (Andrėja Džiambrunu) nutrūko. Pasak jos, jų keliai išsiskyrė jau prieš kurį laiką.

Pareiškimas pasirodė po to, kai buvo paviešintas garso įrašas, kuriame televizijoje dirbantis A. Giambruno, regis, nepadoriai atsiliepė apie koleges.

Italijos satyrinė naujienų programa „Striscia la Notizia“ šią savaitę du vakarus rodė laidą apie A. Giambruno. Joje buvo panaudoti užkulisių ir garso įrašai. „Striscia la Notizia“ yra šiemet mirusio Silvio Berlusconi (Silvijaus Berluskonio) žiniasklaidos įmonės „Mediaset“ programa.

S. Berlusconi partija „Pirmyn, Italija“ (it. Forza Italia) yra jaunesnioji G. Meloni vyriausybės partnerė.

Šią savaitę pirmoji Italijos vyriausybė, kuriai vadovauja moteris, ir pirmoji po Antrojo pasaulinio karo griežtos dešiniosios pakraipos administracija mini pirmąsias savo darbo metines.

G. Meloni, kurią, tėvui palikus šeimą, motina užaugino viena, su A. Giambruno turi septynerių metų dukrą Ginevrą (Džinevrą).

G. Meloni anksčiau apibūdino A. Giambruno kaip fantastišką ir labai dėmesingą tėvą, padedantį rūpintis jų dukra. Savo 2021 memuaruose „Aš esu Giorgia“ (Io sono Giorgia) ji sakė, kad A. Giambruno nepriekaištaudavo, jei ji dirbdavo ir jam tekdavo rūpintis buitimi, nors skundėsi, kad jis buvo netvarkingesnis už ją.

G. Meloni savo pareiškime padėkojo A. Giambruno už jų santykius ir dukrą, tvirtino saugosianti jų draugystę. „Ir bet kokia kaina ginsiu septynmetę mergaitę, kuri myli savo motiną ir myli savo tėvą, nes aš negalėjau mylėti savojo“, – pridūrė ji.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Itale

Tokios dazytos blondines net savo asmeniniame gyvenime turi problemu ir jas sukelia kitiems. Kas valdo Italija?

Pas

moteris buna vyrai,pas kek6es - partneriai. Verslo,skant.

matomai zenysis su asilu

pas asila ilgesnis ir storesnis...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS