Izraelio premjerui B. Netanyahu skrieja kaltinimai kyšininkavimu | Diena.lt

IZRAELIO PREMJERUI B. NETANYAHU SKRIEJA KALTINIMAI KYŠININKAVIMU

Izraelio policija sekmadienį rekomendavo prokuratūrai pateikti kaltinimus kyšininkavimu Izraelio ministrui pirmininkui Benjaminui Netanyahu ir jo žmonai Sarai. Tai yra jau trečia tokia rekomendacija šiemet.

Generalinis prokuroras turės priimti sprendimą dėl kaltinimų pateikimo. Izraelio policijos teigimu, B. Netanyahu neteisėtai skyrė paramą telekomunikacijų bendrovei „Bezeq“ mainais į sukurtą teigiamą premjero įvaizdį su „Bezeq“ susijusiose žiniasklaidos įmonėse.

„Pagrindinis įtarimas yra tai, kad premjeras ėmė kyšius ir supainiojo interesus, priimdamas sprendimus skirti paramą Shaului Elovitchiui ir „Bezeq“ bei reikalavo teigiamo savo įvaizdžio sukūrimo „Walla“ naujienų svetainėje“, - teigiama Izraelio policijos pranešime

Policija, užbaigusi dar du tyrimus dėl korupcijos, šių metų vasarį jau rekomendavo pateikti kaltinimus B. Netanyahu.

Pats B. Netanyahu atmeta kaltinimus korupcija. „Šios rekomendacijos buvo surašytos ir nutekintos iki pačių tyrimų pradžios“, - pranešime kalbėjo B. Netanyahu.

„Esu tikras, kad atsakingos institucijos, išnagrinėjusios šiuos kaltinimus, prieis tos pačios išvados - nebuvo jokių korupcijos įrodymų, nes nebuvo jokios korupcijos“, - tikino Izraelio premjeras.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

Jei jau taip žydai elgiasi savoje valstybėje (jie nekalti, tokia jų prigimtis), tai kitur juos reikia avansu (profilaktiškai) susodint..

ir mes turim

panasiu

NA NA

žydas ir ne kyšininkas, tai ne žydas ,________matomai yra pridirbęs daugiau ,ne bent žydams patinka pastoviai kariauti ir tarpusavyje ,,,,,,sėkmės gyvenk šia diena diena ,,,,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS