JAV Atstovų Rūmai atmetė bandymą inicijuoti D. Trumpo apkaltą | Diena.lt

JAV ATSTOVŲ RŪMAI ATMETĖ BANDYMĄ INICIJUOTI D. TRUMPO APKALTĄ

JAV Atstovų Rūmai trečiadienį atmetė vieno savo nario bandymą inicijuoti apkaltą Donaldui Trumpui (Donaldui Trampui), taip užgniauždami pykčio bangą dėl prezidento ksenofobiškų komentarų apie demokratus.

332 balsais buvo atidėta – iš esmės atmesta – rezoliucija, kurią teikė demokratas Alas Greenas (Elas Grinas). Už rezoliuciją balsavo 95 Atstovų Rūmų nariai.

Dauguma iš 235 Atstovų Rūmų demokratų prisidėjo prie visų respublikonų ir balsavo už bandymo inicijuoti prezidento apkaltą atidėjimą neribotam laikui, nors reikšminga demokratų grupė pritarė, kad būtų svarstomi apkaltą pagrindžiantys kaltinimai.

Po balsavimo D. Trumpas socialiniame tinkle „Twitter“ pareiškė, kad bandymai surengti jam apkaltą baigti.

„Tai galbūt absurdiškiausias ir daugiausiai laiko sąnaudų reikalaujantis projektas, dėl kurio man yra tekę dirbti“, – parašė D. Trumpas ir pridūrė: „Niekada neturėtų būti leista, kad taip vėl nutiktų kitam Jungtinių Valstijų prezidentui!“

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

runkeliams

demokratai ir visokie kitokie liberastai , zali ir spalvoti (ir buve raudonieji) negali suprasti, kad jie pralaimi... tai ir iesko prie ko prikibti. ar prie zydu, ar prie asmenybes kaip trumpas... vargsai beblauizdziai besmegeniai ... prie reiktu priskirti ir euroidijotus...

Xcfvg

Paskaitykite istoriją, kas nežino,kaip kūrėsi ameriką,kas ją atrado ,kokie žmonės tenai veržėsi gyventi.Visi nusikaltėliai,vagys ,bandytai,žmogžudžiai.Paskiau pirko protūs.

Pilietis

Šito JAV klonuno pareigas reikia atšaukti,organizuojant priešlaikinius prezidento rinkimus.Pareikšti apkaltą,nepasitikėjimą jam.Ko lauke Ameriką?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS