JAV eksprezidentas G. H. W. Bushas rengiasi balsuoti už H. Clinton | Diena.lt

JAV EKSPREZIDENTAS G. H. W. BUSHAS RENGIASI BALSUOTI UŽ H. CLINTON

  • 2

Buvęs JAV prezidentas, respublikonas George'as H.W. Bushas (Džordžas H.V.Bušas) pareiškė, kad prezidento rinkimuose šį rudenį planuoja balsuoti už demokratę Hillary Clinton (Hilari Klinton), pranešė viena gerai žinomos Kennedy (Kenedžių) šeimos narė.

Buvusi Merilando gubernatoriaus pavaduotoja Kathleen Kennedy Townsend (Ketlin Kenedi Taunzend) pirmadienį feisbuke paskelbė savo nuotrauką, kurioje ji matoma kartu su G.H.W. Bushu, ir parašė: „Prezidentas man sakė, kad balsuos už Hillary!!“

K. Kennedy Townsend vėliau leidiniui „Politico“ patvirtino, kad tikrai kalbėjosi su G.H.W. Bushu per susitikimą Meine. Minėtas leidinys pasidalino jos feisbuko pranešimu.

G.H.W. Busho atstovas Jimas McGrathas (Džimas Makgratas) pranešime teigė, kad 92-jų metų buvusio prezidento balsas yra privatus ir jis nekomentuosiąs vykstančios kandidatų kovos. J. McGrathas vėliau „Twitter“ rašė, kad jis „vis dar tikrina“, ar kas nors gali patvirtinti K. Kennedy Townsend pokalbį.

G.H.W. Bushas nepalaikė respublikonų, Didžiosios senosios partijos (GOP) kandidato Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo), kuris per nelengvą respublikonų pirminių rinkimų kampaniją nugalėjo jo sūnų Jebą Bushą (Džebą Bušą).

GALERIJA

  • JAV eksprezidentas G. H. W. Bushas rengiasi balsuoti už H. Clinton
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

Kaip paprašė, taip ir pasakė... :/

jomajo

"Ano pasaulio" nuomonė - žmogelis sapnuoja

SUSIJUSIOS NAUJIENOS