JAV viceprezidentas: nekalbėkit, o parodykit, prezidente V. Putinai | Diena.lt

JAV VICEPREZIDENTAS: NEKALBĖKIT, O PARODYKIT, PREZIDENTE V. PUTINAI

  • 5

JAV viceprezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) emocingai kreipėsi į Vladimirą Putiną veiksmais parodyti, kad Rusijos lyderis nori taikos Ukrainoje.

„Atsižvelgus į neseną Rusijos istoriją, mums reikia spręsti pagal darbus, o ne žodžius. Nekalbėkite mums, parodykite mums, prezidente Putinai“, – pareiškė J.Bidenas per saugumo konferenciją Miunchene, kai kiek anksčiau Rusijos lyderis Sočyje pasakė, kad Maskva nenori karo.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

na

vieni apie batus kiti komentatoriai apie ratus. Radot kur vienas kitą pakolioti, nesubrendėliai

tam OGO

persivadinusiam iš "jankis". Na, kad tu girtuoklių šeimos palikuonis, aišku ir be spec.tyrimo, įdomu, kokie tavo išperos? Atsižvelgiant į tavo pragertos galvos mintis, jie tokie patys, kaip tu. Ar negalvoji pasiųsti savo atsilikėlių išperų į putlerio kariuomenę? Būtų labai sveikintina, įrodytum savo atsidavimą kremliui, valkata, atsivilkusi iš ruskyno ir nusėdusi geroje ir sočioje aplinkoje, t.y. Lietuvoje.

OGO

ponas girtuokli,as niekam ne tarnauju,man to nereikia,tau ponas ubage ir tarnauti reikia ir subine laizyti reikia,todel kad kvaili runkeliai nusigere ubagai ir nieko nemoka,protingi is lietuvos isvaziavo sudus valyti anglijoi,pasiliko tokie kaip tu,girtuokliai apsimyze,Girtuokliu ir pakaruokliu tauta,kaip ir ukropai.Koki nori duok ginkla debilui-rezultatas bus vienodas.Sukileliai atims ginkla ir su juo kariaus pries fasistus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS