JK komitetas: žmonėms iki 30 metų turėtų būti pasiūlyta „AstraZeneca“ skiepų alternatyva | Diena.lt

JK KOMITETAS: ŽMONĖMS IKI 30 METŲ TURĖTŲ BŪTI PASIŪLYTA „ASTRAZENECA“ SKIEPŲ ALTERNATYVA

Jungtinės Karalystės vyriausybės komitetas, konsultuojantis skiepijimo nuo koronaviruso klausimais, trečiadienį pareiškė, kad daugumai žmonių iki 30 metų, jei įmanoma, turėtų būti pasiūlyta „AstraZeneca“ skiepų alternatyva dėl nerimo dėl kraujo krešulių.

„Suaugusiems asmenims nuo 18 iki 29 metų, kurie neturi gretutinių ligų,.. turėtų būti pasiūlyta alternatyvi vakcina nuo COVID-19, o ne „AstraZeneca“ vakcina, kur tokia alternatyvi vakcina yra prieinama“, – spaudos konferencijoje sakė Wei Shen Limas (Vei Šen Limas) iš Jungtinio vakcinacijos ir imunizacijos komiteto.

Kaip anksčiau paskelbė Vaistų ir sveikatos produktų priežiūros agentūra (MHRA), šalyje tarp „AstraZeneca“ vakcina nuo pandeminio koronaviruso paskiepytų asmenų patvirtinti 79 reti kraujo krešulių susidarymo atvejai, 19 jų baigėsi mirtimi, o iš viso buvo panaudota per 20 mln. šių skiepų dozių.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Pil.

Jeigu Astra zenikos vakcina tirština kraują ,tai kaip gali ją skiepyti žmones.Vakcinos neistirtos, neaišku kokios pasekmes bus po kažkiek metų.O žmonės skiepija toliau, keista.Ar gelbsti žmonės ar vykdo genocidą.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS