K. Westas Jutoje oficialiai tapo kandidatu į prezidentus | Diena.lt

K. WESTAS JUTOJE OFICIALIAI TAPO KANDIDATU Į PREZIDENTUS

Reperis Kanye Westas (Kanjė Vestas) pasiekė, kad jo, kaip savarankiško kandidato į prezidentus, pavardė būtų įrašyta į lapkričio rinkimų balsalapius Jutos valstijoje, pirmadienį pranešė rinkimų pareigūnai.

Valstijos rinkimų direktorius Justinas Lee (Džastinas Li) sakė, jog jo biuras patvirtino, kad K. Westo kampanija surinko būtiną tūkstantį registruotų rinkėjų parašų, kurių reikia norint tapti kandidatu.

K. Westas, kuris kažkada rėmė respublikonų prezidentą Donaldą Trumpą (Donaldą Trampą), praėjusį mėnesį paskelbė, kad jo nebepalaiko ir pats sieks būti išrinktas prezidentu. Jo kampanija liepos 15-ąją pateikė atitinkamus dokumentus Federalinei rinkimų komisijai.

K. Westas kandidatu jau tapo keliose valstijose, įskaitant Arkanzasą, Oklahomą ir Koloradą. Viskonsine jo bandymas tapti kandidatu buvo užginčytas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Karys

Čia panašiai kai Rusijos prezidentas būtų ciukcia!!!!!!!

Pilietiškas

Taip, kaip ir pas mus- bet kas gali būti prexidentais, ministrais pirmininkais ar ministrais, net ir Seimo nariais: svarbu turi pinigų (pas mus dar gerai, jei priklausai kokiai Karbsuskio ir t.t. partijai!), o tas protelis, nuovoka, žinios, požiūris jau visai nebesvarbu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS