Kaliningrado srityje Rusija demonstruos savo karinę galią | Diena.lt

KALININGRADO SRITYJE RUSIJA DEMONSTRUOS SAVO KARINĘ GALIĄ

  • 10

Kaliningrado srityje sekmadienį vyks Rusijos karinių jūrų pajėgų dienos iškilmės, kuriose pirmąkart praskris kariniai lėktuvai Su-34 ir MiG-31, pranešė Baltijos laivyno spaudos tarnyba.

Kaip nurodė naujienų agentūrai „Interfax“, aštuoni naikintuvai bombonešiai Su-34 ir naikintuvai MiG-31 atskrido į Kaliningrado sritį iš savo bazių Rusijos šiaurės vakaruose, bet jiems skrendant virš Baltijos jūros nebuvo pakelti NATO naikintuvai, kurie bazuojasi Lietuvos Zoknių karinėje bazėje.

Sekmadienį per Kaliningrado srityje esančioje Baltijsko karinių jūrų pajėgų bazėje vyksiantį paradą praskris daugiau negu 20 lėktuvų ir sraigtasparnių, tarp jų naikintuvų bombonešių Su-24, naikintuvai Su-27, povandeninių laivų paieškos ir gelbėjimo sraigtasparniai Ka-27, atakos sraigtasparniai Mi-24 ir karinio transporto lėktuvai An-26.

Orlaivių pilotai šventės dalyviams taip pat demonstruos įvairius manevrus, tokius kaip patruliavimas virš teritorinių vandenų, dideliu greičiu plaukiančių taikinių ataka, povandeninio laivo paieškos.

Parade taip pat dalyvaus 30 karinių ir pagalbinių laivų, daugiau negu 15 karinės technikos vienetų ir apie 1,5 tūkst. karių.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

kam

ta rusija idomi ji juk amziais pati susinaikina.O DEL MANEVRU TAI FASISTUI PATINKA SAVO VADINAMA GALIA PARODYT KUR TERITORIJA NEPRIKLAUSANTI RUSIJAI .TOS TERITORIJOS YRA OKUPUOTOS. TAI KARALIAUCIUS IR KRYMAS.

debilui zemiau

Ponas ubage,lietuvos girtuokliai ketvirti pasaulyj,rusu ten arti nera.JT duomenis.Skaityk lietuvos spauda.Ir mokat jus gaminti tik aparatus samogonui varyti ir gerti sita nacionalini lietuviu geryma-samogona.Kur mums gyventi-ubagu neklausim,mes visur laukiami.Tu niekam ir niekur nereikalingas.Gerk savo samogona-busi laimingas.

troliui kremliniam

išmok rašyti, berašti, ar skiri, ką reiškia "senai" ir "seniai", idiote? tad, koks tu, toks ir tavo sumautas cariukas putleris, besispardantis ant bedugnės krašto. Ne mums aiškinti, kokia armija ir koks laivynas yra ruskyne - viskas seniai išparduota, pragerta ir sumauta. pirmyn į komunizmo pergalę, vietiniai trolintojai, niekaip nenorintys į savo ruskyną iš Lietuvos išvykti. kažin, kodėl?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS