Karalienė Camilla: atsižvelgiant į aplinkybes, karalius jaučiasi labai gerai | Diena.lt

KARALIENĖ CAMILLA: ATSIŽVELGIANT Į APLINKYBES, KARALIUS JAUČIASI LABAI GERAI

Britų karalius Karolis III, pasak karalienės Camillos, atsižvelgiant į aplinkybes, jaučiasi „labai gerai“. Tai 76-erių karalienė pareiškė ketvirtadienio vakarą per pirmąjį savo viešą pasirodymą po paskelbtos žinios apie jos vyrui diagnozuotą vėžį, pranešė britų naujienų agentūra PA.

Camilla Solsberyje Pietų Anglijoje lankėsi muzikiniame renginyje miesto katedroje, kuriame buvo pagerbtas labdaros organizacijų darbas. Paklausta apie 75-erių monarcho būklę, ji sakė: „Atsižvelgiant į aplinkybes, jis jaučiasi labai gerai. Jis labai sujaudintas visų laiškų ir žinučių, kurias gauna iš visur – tai labai džiugina“.

Rūmai pirmadienį pranešė, kad Karolis susirgo vėžiu. Koks tai vėžys, neskelbiama. Pranešta tik tiek, kad tai ne prostatos onkologinis susirgimas. Anot pranešimų, karalius antradienį kartu su Camilla išvyko į savo Sandringemo dvarą Rytų Anglijos Norfolko grafystėje.

Antradienį britų premjeras Rishis Sunakas pareiškė, kad vėžys monarchui diagnozuotas „labai anksti“. Kassavaitinis jų pokalbis trečiadienį vyko telefonu. Tačiau per dvi savaites karalius ir vyriausybės vadovas, pasak britų žiniasklaidos, vėl gali susitikti asmeniškai.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

ALGIRDAS.

TOKIAME AMŽIUJE , JAU NEGALI JAUSTIS LABAI GERAI , GAL PATENKINAMAI .

Ela

Žmonės nebe jauni ...ir aš stebiuosi iš kur toks garbės troškimas ? Po Karalienės mirties iš karto reikėjo Karaliaus sostą užleisti sūnui , tai mano manymu būtų teisingiausiai, patiems ramiai ilsėtis , bendrauti su vaikais , anūkais . Daug yra užsiėmimų tik noro reikėjo jiems o ne karaliauti.)))

Ir \\\\\.../////

lanzbirkinai "karaliai" jaučiasi puikiai,iki rinkimų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS