Kinija keliones iš užsienio žada riboti iki spalio | Diena.lt

KINIJA KELIONES IŠ UŽSIENIO ŽADA RIBOTI IKI SPALIO

Pekinas planuoja ir toliau taikyti griežtus tarptautinių skrydžių apribojimus. Tokios kovos prieš COVID-19 plitimą priemonės turėtų galioti mažiausiai iki spalio mėnesio, pranešė Kinijos žiniasklaida.

 


 

Nors Kinijoje atnaujinta beveik pusė visų šalies viduje prieš koronaviruso protrūkį vykdytų skrydžių, oro transporto pareigūnai žada ir toliau riboti tarptautinius skrydžius, šeštadienį pranešė verslo žurnalas „Caixin“.
 
Nuo kovo pabaigos Kinijoje kiekvienai oro linijų bendrovei per savaitę leidžiama vykdyti po vieną skrydį į šalį.
 
Kiek anksčiau šią savaitę laikraštis „21st Century Business Herald“ pranešė, kad, remiantis oro transporto valdžios paskelbtomis gairėmis, ši taisyklė galios „mažiausiai iki spalio“. Laikraštyje rašoma, kad oro linijos bilietus gali pradėti parduoti tik tuo atveju, jei skrydžių tvarkaraščiai patvirtinami likus mažiausiai dviem mėnesiams iki skrydžių.
 
Šiuo metu už Kinijos ribų esantiems užsieniečiams išduotų vizų ir leidimų gyventi galiojimas buvo nutrauktas, taip pat naujos vizos išduodamos tik išimtiniais atvejais, todėl patekti į Kiniją yra gana sudėtinga.
 
Baimindamasis dėl galimos antrosios koronaviruso bangos, Pekinas taip pat norėtų į šalį įsileisti tik ribotą skaičių iš užsienio sugrįžtančių Kinijos piliečių.  
 
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

keista

isskrenda kinai su savo brudu zudyt zmonijos,bet atgal nepriima ,gudriai china zudo zmonija... !

kokio

velnio susidet su zmogzudziais,kurie savo 'covinu' zudo zemes zmonija.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS