Lenkai vėl galės lankytis parkuose ir miškuose | Diena.lt

LENKAI VĖL GALĖS LANKYTIS PARKUOSE IR MIŠKUOSE

Lenkija atsargiai švelnina ribojimus, įvestus dėl koronaviruso pandemijos.

Nuo pirmadienio gyventojams vėl bus leista lankytis parkuose, miškuose ir skveruose, Varšuvoje sakė ministras pirmininkas Mateuszas Morawieckis. Jis pridūrė: „Tai suteiks didesnį psichologinį komfortą“. Be to, vyresni nei 13 metų nepilnamečiai vėl galės viešumoje judėti be suaugusiųjų palydos. Parduotuvėms bus leista aptarnauti didesnį skaičių klientų. Iki šiol Lenkijoje dirba tik maisto prekių parduotuvės ir vaistinės.

Kitame suvaržymų švelninimo etape darbą galės atnaujinti paslaugų sektorius ir kitos parduotuvės, kurioms kol kas neleidžiama dirbti, sakė premjeras. Tačiau datos jis neįvardijo.

Nuo kovo 13 dienos Lenkijoje galioja griežti viešojo gyvenimo ribojimai. Ypač didelį gyventojų nepasitenkinimą sukėlė draudimas lankytis parkuose ir miškuose.

Ketvirtadienio duomenimis, Lenkijoje patvirtinta 7 918 koronaviruso atvejų, 314 žmonių mirė.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

Tave, Vidmantuk, dievas Perkūnas NUBAUS!

Vidmantas

DIEVAS ABSOLIUTAS : 1. Dievas Absoliutas yra "BEGALYBIŲ VANDENYNAI" ir kad Žmonija nepaskęstų DIEVO BEGALYBIŲ " vandenyse" yra reikalingas KRISTUS, kurio pagrindinis vaidmuo yra surišti Dievą su žmonija - žmogumi. Kristus reikalingas ne vien dėl ryšio - sąsajos, bet ir dėl teisingumo ! Be Kristaus nebūtų jokios tiesos žmonijoje kas liečia Dievą ... be Kristaus visa žmonija keliautų tiesiai į pragarus, nes žmogui mirus žmogus patektų į BEGALYBIŲ VANDENIS, kurie yra nesukontroliuoti be Kristaus darbo. Dievo absoliuto kūnas yra visa visuma, tiek BEMATERIJA, tiek MATERIJA ir LAIKAS ! ... 2. DIEVO ABSOLIUTO KRISTUS yra : Jėzaus ir indigo hibridinis kūnas (VUNDERKINDAS) A. K. 36908170800 ... Kristaus sandara sudaryta be ŽMOGAUS DVASIOS, tai reiškia, kad Kristus neturi negatyvo (-), nes Žmogaus Dvasią sudaro negatyvas, vadinamas ŠĖTONU - VELNIU ! (Žmogaus Dvasia yra sudaryta iš žmogaus sielos ir Dievo fragmento). ABSOLIUTINĖJE VISATOJE negatyvas yra tik MATERIJOJE - GYVYBĖJE !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS