„Lufthansa“ atšaukia skrydžius į Kiniją ir iš jos, „Ikea“ uždaro parduotuves | Diena.lt

„LUFTHANSA“ ATŠAUKIA SKRYDŽIUS Į KINIJĄ IR IŠ JOS, „IKEA“ UŽDARO PARDUOTUVES

Didžiausios Vokietijos oro linijos „Lufthansa“ paskelbė atšaukiančios visus skrydžius į Kiniją ir iš jos iki vasario 9 d. dėl mirtino koronaviruso protrūkio. Taip pat atšaukiami ir antrinių „Lufthansa“ bendrovių „Swiss International Air Lines“ ir „Austrian Airlines“ skrydžiai.

Visos oro linijos į atitinkamus oro uostus Kinijoje nuskris „paskutinį kartą“, kad keleiviai ir įgulos nariai „turėtų galimybę sugrįžti į Vokietiją, Šveicariją ir Austriją“, pranešime teigia viena didžiausių Europos oro linijų bendrovių „Lufthansa“.

„Ikea“ uždaro pusę parduotuvių

Švedijos baldų prekybos milžinė „Ikea“ paskelbė laikinai uždaranti pusę iš 30 savo parduotuvių žemyninėje Kinijoje dėl šalyje plintančio mirtino koronaviruso.

„Reaguodami į Kinijos vyriausybės raginimus griežtai ir veiksmingai kontroliuoti ligą, „Ikea Retail China“ laikinai uždarys pusę savo parduotuvių žemyninėje Kinijoje iki tolimesnio pranešimo, tai galioja nuo sausio 29 d.“, – sakoma „Ikea“ pranešime.

Kinijos institucijos trečiadienį paskelbė, kad patvirtintų mirčių dėl koronaviruso skaičius pasiekė 132, o užsikrėtimų skaičius – daugiau nei 6 tūkst.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ir is lietuvos ,,IKEA,, lai eina

nax,,,......j

SUSIJUSIOS NAUJIENOS