A. Lukašenka: Minskas pasirengęs dialogui dėl stabilumo Europoje | Diena.lt

A. LUKAŠENKA: MINSKAS PASIRENGĘS DIALOGUI DĖL STABILUMO EUROPOJE

  • 3

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka išreiškė susirūpinimą karine ir politine padėtimi Europoje ir sakė, kad būtinas konstruktyvus dialogas stabilumui žemyne užtikrinti.

Per iškilmingus Pergalės dienos minėjimo renginius A. Lukašenka pažymėjo, kad, „deja, Europoje šiandien nėra vienybės“.

„Stiprinamas karinis buvimas prie mūsų sienų. Atsisakyta susitarimo dėl vidutinio ir mažo nuotolio raketų. Bet mes įsitikinę, kad būtinas konstruktyvus dialogas su visomis šalimis. Todėl, kad bet kokia taika geriau už nelaimių metus. Ir mes šiam dialogui pasirengę“, – pabrėžė A. Lukašenka.

Ketvirtadienį Baltarusijos prezidentas dalyvauja respublikiniuose šventiniuose renginiuose, skirtuose Sąjungininkų pergalės Antrajame pasauliniame kare 74-osioms metinėms. A. Lukašenka padėjo vainiką prie Pergalės paminklo Minske. Gėlių prie paminklo padėjo ir prezidento sūnūs.

GALERIJA

  • A. Lukašenka: Minskas pasirengęs dialogui dėl stabilumo Europoje
  • A. Lukašenka: Minskas pasirengęs dialogui dėl stabilumo Europoje
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

pasiulymas

protingas tik lieka pasiulymu nes galvu daug ir kurios valdo durnai agresyvios o jas pakeisti protingi negali nes durnos neprileidzia prie durniu vairo;;;;;

BezdzioniuPlaneta

Jeigu isrinks prezidentu Skverneli mes taip pat busime pasirenge dialogui, todel visi Lietuvos baltarusiai , lenkai , rusai ir tuteisai privalo balsuoti uz Skverneli

kai

didelės valstybės žaidžia savo globalinius žaidimus, tai mažų šalių dialogai nieko nereiškia

SUSIJUSIOS NAUJIENOS