Maskvos centre susigrūmė Lenino ir Stalino antrininkai | Diena.lt

MASKVOS CENTRE SUSIGRŪMĖ LENINO IR STALINO ANTRININKAI

  • 2

Vieni iškiliausių Rusijos istorijos veikėjų susimušė Maskvoje netoli Raudonosios aikštės, kai Staliną vaidinantis vyras užpuolė Lenino antrininką, kilus „darbiniam ginčui“, antradienį pranešė policija.

„Maniežo aikštėje (dirbantis) Lenino antrininkas pateikė skundą sostinės policijai, kaltinamas Stalino antrininką, su kuriuo jis kartu dirbo, triskart trenkus jam į nugarą skėčiu po audringo ginčo“, – naujienų agentūrai sakė Maskvos policijos pareigūnas Aleksandras Rybakas.

Per įtariamą užpuolimą, kuris įvyko praeitą mėnesį, Leniną vaidinančiam vyrui, kurį dienraštis „Moskovskij komsomolec“ įvardijo kaip Igorį Gorbunovą, teko kreiptis į gydytojus dėl lengvo sumušimo.

Pasak A.Rybako, Staliną vaidinantis Latifas Valijevas supyko, kad I.Gorbunovas pozavo turistams kartu su kitu Stalino antrininku.

Abiejų sovietų lyderių antrininkai yra įprastas reginys Maskvos gatvėse – jie uždarbiauja, prašydami turistų susimokėti po kelis dolerius už galimybę su jais nusifotografuoti.
Po to incidento I.Gorbunovas ir L.Valijevas nutraukė ryšius ir dabar dirba su kitais antrininkais, pažymėjo A.Rybakas.

Šiuo metu vykdomas tyrimas, siekiant nustatyti, ar Stalino antrininkui turėtų būti pateikti kaltinimai dėl smurto, pridūrė pareigūnas.

Pagal Rusijos įstatymus už kito asmens sumušimą gali būti skirta bauda, viešieji darbai arba iki trijų mėnesių laisvės atėmimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

žmogus

Nupirkite Lansbergio medalis ir nusiraminkite savo vaikus

Ceda

Nustokite afisuoti tas vaikus gasdinancias nuotraukas! Tai iskrypeliai, tai mongoloidines baidykles.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS