Minint nacių įsiveržimo į Sovietų Sąjungą 80-ąsias metines A. Merkel paskambino V. Putinui | Diena.lt

MININT NACIŲ ĮSIVERŽIMO Į SOVIETŲ SĄJUNGĄ 80-ĄSIAS METINES A. MERKEL PASKAMBINO V. PUTINUI

Vokietijos kanclerė Angela Merkel paskambino Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui minint 80-ąsias nacistinės Vokietijos įsiveržimo į Sovietų Sąjungą metines, pranešė vokiečių vyriausybės atstovas Steffenas Seibertas (Štefenas Zeibertas).

„Kanclerė pabrėžė, kad kančios, kurias Vokietijos nusikaltimas atnešė žmonėms Rusijoje, Ukrainoje, Baltarusijoje bei kitose buvusiose sovietinėse respublikose, tebegyvuoja milijonuose šeimų“, – sakė S. Seibertas.

Pasak jo, kanclerė yra „labai dėkingas“ Rusijai ir kitoms buvusios SSRS valstybėms, nes, nepaisant visų patirtų kančių, daugybė žmonių iš šių šalių Vokietijai atleido praeities skriaudas.

S. Seibertas nenurodė, kokios kitos temos buvo aptartos per pokalbį telefonu.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

beraščiai ir savanaudžiai konservatoriai NEGEBA suvokti,

jog savo g a u j o j e , daugelį metų, s a u g o sovietinį dipuką-k g e b i s t ą OŽĮ,MAGNOLIJĄ ir KITUS pasislėpusius k g e b i s t u s -- visa tai r o d o, jog konservatoriai Lietuvos ŽMONĖMS yra didelė NAŠTA , ir kurių pagalba k g e b i s t a i SKURDINA MŪSŲ gyvenimą

Anonimas

Ša, debilai.

dėdė Ignas

Putinq valdoma Rusija skuba paleisti ,,Nordstrym-2" kad užtikrintų aprūpinimą dujomis numatomas įrengti dujų kameras vukiečiams sunaikinti. Nesuprantama, kodėl įžvalgūs vokiečiai šito nepastebi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS