A. Navalnas pateikė skundą, kuriame tvirtina buvęs apnuodytas | Diena.lt

A. NAVALNAS PATEIKĖ SKUNDĄ, KURIAME TVIRTINA BUVĘS APNUODYTAS

  • 5

Rusijoje įkalintas opozicijos atstovas Aleksejus Navalnas pateikė oficialų skundą, kuriame tvirtina, kad sekmadienį kalinimo įstaigoje buvo apnuodytas, apie tai ketvirtadienį socialiniuose tinkluose pranešė jo advokatas Vadimas Kobzevas.

A. Navalnas sekmadienį buvo skubiai išvežtas į ligoninę po to, kai, kaip teigė A. Navalno atstovė, smarkiai patino jo veidas ir paraudo išberta oda. Iš ligoninės aktyvistas buvo išrašytas pirmadienį ir iš karto perkeltas atgal į kalėjimą, kur jis atlieka 30 dienų įkalinimo bausmę už tai, kad esą skatino žmones dalyvauti nesankcionuotame opozicijos proteste. 

Valstybinė Maskvos ligoninė trečiadienį paskelbė, kad opozicijos atstovo Aleksejaus Navalno mėginiuose nebuvo aptikta jokių nuodų. Nors gydytoja, anksčiau apžiūrėjusi A. Navalną, teigė, kad jis galėjo būti apnuodytas, trečiadienį A. Navalnui buvo diagnozuotas kontaktinis dermatitas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Lt

Ei jus kremliabotai kaip laikotės,jankiai smegeninę spaudžia?

Anonimas

Gal bojaryšniko per daug prilakė ?

to LT

pas mus per grybo ir konservų valdyma buvo baisiau nei Š.Korėjoj o navalnas kaip daug kas jau suprato yra jankių marionetė jis tik streikus kelti moką o kaip jo paklausė kaip jis valdytų šaly nieko protingo nesugebėjo pasakyti tik davė suprasti kad viską parduotu savo šeimininkui
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS