Nerišliai kalbėjęs Rusijos žvalgybininkas prajuokino V. Putiną: atskleidė Kremliaus siekius | Diena.lt

NERIŠLIAI KALBĖJĘS RUSIJOS ŽVALGYBININKAS PRAJUOKINO V. PUTINĄ: ATSKLEIDĖ KREMLIAUS SIEKIUS

  • 15

Pirmadienį vyko Rusijos Saugumo tarybos posėdis, kuriame buvo sprendžiama vadinamųjų Donecko ir Luhansko „liaudies respublikų“ ateitis.

Posėdyje keistokai pasirodė Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos vadovas Sergejus Naryškinas. Bekalbėdamas jis susipainiojo.

Portalas znak.com rašo, kad S.Naryškinas Rusijos vadovą ilgai įtikinėjo nepriiminėti skubotų sprendimų dėl Donecko ir Luhansko „liaudies respublikų“, siūlė suteikti paskutinį šansą Vakarų kolegoms, kad jie paspaustų Kijevą ir priverstų Ukrainą laikytis Minsko susitarimų.

Žvalgybininkas kalbėjo ganėtinai nerišliai, todėl Rusijos prezidentas turėjo pasitikslinti  jo žodžius. Ir štai tada S.Naryškinas netyčia atskleidė tikruosius Maskvos tikslus.

Saugumo tarybos posėdyje kalbėję politikai  pasisakė už  separatistinių respublikų pripažinimą, tik S. Naryškinas kalbėjo nerišliai.

V. Putinas pasitikslino, ką S.Naryškinas galvoja:  reikia pradėti derybas su Vakarais, ar pripažinti Donbaso respublikas. Po šio klausimo žvalgybininkas sutriko ir pareiškė:  „Palaikysiu pasiūlymą dėl pripažinimo“.

Rusijos prezidentui nuo tokio atsakymo aiškiau nepasidarė, todėl jis paklausė tiesiai: „Palaikysiu ar palaikau? Kalbėkite tiesiai!Taip ar ne?“.

S. Naryškino atsakymas buvo netikėtas. Jis pareiškė, kad palaiko siūlymą dėl Luhansko liaudies respublikos ir Donecko liaudies respublikos priėmimo į Rusijos Federacijos sudėtį.

Tai išgirdęs, V.Putinas nusijuokė: „Mes apie tai nekalbame“.

Tačiau neabejojama, kad Rusija, jau pripažinusi separatistines respublikas, ateityje sieks, kad jos taptų Rusijos dalimi.

 

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

planus

Atskleide dar pries maidana 2014 m jankiu statytiniai , kuriu rankom uzkurtas perversmas. Slaptai irasytuose pokalbiuose , perversmo organizatoriai aiskiai supranta, ka teks prarasti, taip ir nutiko.

Leningrad

Vot takije dela

> Fck

Debilas Tu...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS