O. Zelenska įvardijo du žodžius, kuriuos norėtų išgirsti iš savo vyro | Diena.lt

O. ZELENSKA ĮVARDIJO DU ŽODŽIUS, KURIUOS NORĖTŲ IŠGIRSTI IŠ SAVO VYRO

  • 0

Pirmoji Ukrainos ponia Olena Zelenska su savo Volodymyru Zelenskiu davė interviu Ukrainos televizijos kanalui „Ukraina 24“. Ji papasakojo, kaip Rusijos pradėtas karas šalyje pakeitė šeimos gyvenimą, rašo „The new voice of Ukraine“.

Pora susitiko po ilgo laiko, nes dėl karinių veiksmų Ukrainoje to padaryti negalėjo. O. Zelenska atviravo, kad jos emocijos išgirdus, kad Ukrainoje prasidėjo karas, buvo nenusakomos žodžiais, apniko siaubas.

Tačiau moteris neslėpė – kai V. Zelenskis pradėjo vadovauti šaliai, buvo galima tikėtis, kad ateis išbandymų laikai. Tačiau net ir dabar, kai Ukrainai ir jos žmonėms taip sunku, O. Zelenska nesiliauja tikėjusi, kad visi tekę iššūkiai bus įveikti ir jos šeima kaip ir tautiečių šeimos vėl galės gyventi kartu.

„Niekas iš manęs neatims mano vyro – net karas! Jo gyvenimą suryja darbas. Mes jo beveik nematome. Asmeniškai mes nesimatėme daugiau nei du mėnesius, tik kalbėjomės tik telefonu“, – atviravo pirmoji Ukrainos ponia.

O. Zelenska sakė laukianti momento, kai iš savo vyro galės išgirsti du žodžius: viskas baigėsi. „Nemanau, kad aš pirma tai jam pasakysiu, nes dabar jis visada yra darbe, bet norėčiau šiuos žodžius išgirsti, bent jau per televiziją“, – vykėsi ji.

Gairės: karas Ukrainoje, Volodymyras Zelenskis, Olena Zelenska
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS