Okupantai planuoja padidinti Ukrainos vaikų „zombinimo“ tempą | Diena.lt

OKUPANTAI PLANUOJA PADIDINTI UKRAINOS VAIKŲ „ZOMBINIMO“ TEMPĄ

  • 0

Okupantai planuoja padidinti ukrainiečių vaikų smegenų plovimo greitį laikinai okupuotose teritorijose. Apie tai pranešė Nacionalinio pasipriešinimo centras, rašo UNIAN.

„Laikinai okupuotose teritorijose įsibrovėliai tęsia genocido politiką, kuria siekiama sunaikinti visos ukrainiečių kartos savęs identifikavimą, todėl Maskva iškėlė uždavinį didinti vietinių vaikų ir jaunimo institucijų, įskaitant karines, skaičių“, – akcentuojama pranešime .

Taip pat, pažymima, kad rusai planuoja rengti „klasės susirinkimus“ ir renginius „Tavo herojus“ bei „Ačiū, broliai“. Visuose juose būtina aplankyti. Be to, kaip propagandinės veiklos dalis, vyks moksleivių ir „veteranų“ susitikimas.

„Maskva taip pat „neformaliems“ susitikimams subūrė menininkus, tinklaraštininkus ir iškėlė užduotį laikinai okupuotose teritorijose surengti nemokamas pigių propagandinių filmų peržiūras“, – pridūrė Nacionalinio pasipriešinimo centro atstovai.

Padėtis okupuotose Ukrainos teritorijose

Visuomeninės organizacijos „Rytų žmogaus teisių grupė“ atstovė Irina Chaura sakė, kad rusai laikinai okupuotose teritorijose reikalauja, kad vietos gyventojai gautų leidimą dirbti. Tie, kurie neturi rusiškų pasų, yra kažkur deportuojami.

Tuo tarpu, okupuotame Kryme ėmė nykti rusų kareiviai. Tai atsitiko dėl to, kad Rusijos Federacija nusprendė ten perkelti karo policijos padalinius. Taip pat rusų užpuolikams buvo įsakyta judėti po miestą tik grupėmis.

Gairės: karas Ukrainoje, okupuotos teritorijos, rusų kariai, vaikai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS