Palestiniečių lyderis ragina E. Macroną sustabdyti Izraelio veiksmus Gazos Ruože | Diena.lt

PALESTINIEČIŲ LYDERIS RAGINA E. MACRONĄ SUSTABDYTI IZRAELIO VEIKSMUS GAZOS RUOŽE

  • 4

Palestiniečių prezidentas Mahmudas Abbasas (Mahmudas Abasas) kolegai iš Prancūzijos Emmanueliui Macronui (Emaniueliui Makronui) antradienį sakė, kad tarptautinė bendruomenė turi sustabdyti Izraelio agresiją, vykstant karui su islamistų grupuote „Hamas“ Gazos Ruože.

„Raginame jus, prezidente E. Macrone, sustabdyti šią agresiją“, – teigė M. Abbasas po to, kai abu lyderiai surengė derybas Ramaloje, esančioje okupuotame Vakarų Krante.

E. Macronas žurnalistams sakė, kad niekas negali pateisinti civilių gyventojų kančių Gazos Ruože, siauroje teritorijoje, kurioje gyvena apie 2,4 mln. žmonių.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Aha

Solidarizuokitės su Thai Saxo sindromo pastatytais į vietą išmatų valymo iš padorių žmonių tupyklų atstovais. Gal eilinį kartą ryšininkė Maška Melnik nuneš telegramą tekina tekina ir pakeliui pasidulkindama su viskuo kas juda iki Žydovijos ir garantuos prisiekdama, kad tikrai duos dar ir tiem, kurie tėra vien su asile bandę, NY, aišku ir tarpusavy per visus galus. Labdarą paskui patys nuveikt. Kartu oarsivešit nuo sifako supuvusių nosimi Mašką ir jai pastatysiu antrą paminklą Zarasuose. Kad įtikinamai atrodytų, jog tikrai solidarizuojatės su Žydovija.

Reikėjo

Spirt tam slykščiam seniui į šikną ir išeit neklausius paistalų

Kazienė

o tu pabandyk.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS