PAR: V. Putinas nedalyvaus BRICS aukščiausiojo lygio susitikime | Diena.lt

PAR: V. PUTINAS NEDALYVAUS BRICS AUKŠČIAUSIOJO LYGIO SUSITIKIME

  • 4

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nedalyvaus rugpjūtį Pietų Afrikos Respublikoje (PAR) vyksiančiame ekonominio bloko BRICS aukščiausiojo lygio susitikime, trečiadienį nurodė derybų šeimininkės prezidentūra.

Taip užbaigiamos kelis mėnesius trukusios spekuliacijos dėl galimo V. Putino dalyvavimo šiame susitikime.

„Abipusiu susitarimu Rusijos Federacijos Prezidentas Vladimiras Putinas nedalyvaus aukščiausiojo lygio susitikime, tačiau Rusijos Federacijai atstovaus užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas“, – pareiškime sakė PAR prezidento Cyrilo Ramaphosos (Sirilo Ramafosos) atstovas spaudai Vincentas Magwenya (Vinsentas Magvenija).

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Piskov

Huilo yra bailys-net menkiausia tikimybe gauti politini ar fizini gala jam sukelia tryda-paranoja.Ruskiai,za putina huilo-uraaa...Turesit antra mumija savo raudonojoj aikstej-Lenin-Huilo.pisko

Anonimas

Putinas Kremliaus rusiuose nespeja pampersu keisti ir kazka vapsi apie atsakomuosius smugius, raudonas linijas , atomines bombas ir vis atsiprasineje, apgailestauja. Shoigu, Gerasimovas, parketiniai generolai zvengia is jo ir pirstais sukineje prie galvos. Pasijuokim ir mes kartu su nenugalimaisiais slovingais generolais.

skiep

issigando,kad Hagoj atsidurs.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS